torsdag 29 juli 2010

Bra dag fast det regnar!!

Idag sålde vi lägenheten i Sthlm.Visningen är nästa söndag men en kille slog till redan idag :-) Vi fick ett superbud så det var bara att tacka och skriva under!
Firade detta med en mysig lunch på Mejeriet med vännerna Tobbe och Anna och deras fina lilla Henry,oj så stor hade blivit! Blev god plockmat och sen en våffla till efterrätt,mycket gott!
På restaurangen fanns den bästa gästtoan jag nånsin varit på, där fanns skötbord med blöjor och våtservetter,flera olika parfymer och bodylotions och dessutom tamponger,hur bra liksom?!!

Efter lite snabb shopping i Visby blir det nu grillning i regnet,mysigt!


- Posted from my iPhone

tisdag 27 juli 2010

Solen är tillbaka på ön!

Imorse var jag,mannen och prinsen minst sagt uppe med tuppen.Kl 06 var vi på promenad längs havet!Vattnet var alldeles spegelblankt och solen värmde,helt underbart!En mycket bra start på dagen som absolut skall göras till en vana!

Efter promenaden blev det en biltur till det omtalade stenungnsbageriet i Rute. Dessvärre var vi alldeles för morgonpigga då vi upptäckte att vi var där två timmar innan öppning... stor besvikelse.Blev lite snokandes efter Schulmans hus istället som också ligger i Rute. Det var verkligen ett utmysigt o charmigt ställe de har här på ön!

Nu är vi i bilen igen på väg till Fårö för en heldag bland de vita kalkstenarna,det är helt otroligt vackert där!
De av det manliga könet i sällskapet skall fiska torsk och vi tjejer och barn håller oss på stranden med bra tidningar och böcker.Kommer bli en bra dag det här!


- Posted from my iPhone

måndag 26 juli 2010

Utslagen stjärna !




- Posted from my iPhone

Ojojoj vilken dag!!

Igår var ännu en stor dag för vår fina prins!Första tanden tittade fram och dessutom satt han helt själv utan nån som helst hjälp!! Nu går allt av bara farten,inte så konstigt då kanske att han varit lite små gnällig dom senaste kvällarna :-)

Idag blir det en tur för familjen till lite Visby för lite shopping .Sänglampor till stugan,bit ringar till prinsen,Alvedon och nya underkläder till mig är lite av det som skall inhandlas!! Vill även hitta fina Gotländska inredningsprylar till vårt nya hus,har redan köpt två urfina cementljusstakar men mer vill jag ha!! Hoppas på en god lunch på nån mysig restaurang också!

Vill även att solen snart vänder tillbaka till öjn då jag längtar till strand & solning och är trött på regn och moln nu...

Men med dessa två finingar så funkar ju regn&moln också !!


- Posted from my iPhone

söndag 25 juli 2010

Regnig dag på öjn...

Igår var det 120 års kalas för svärföräldrarna här på Gotland!Regnet öste ner och partytälten blåste omkull....inte riktigt som vi tänkt oss dagen med tanke på att det varit ca 25grader och sol hela veckan.. Men vad gjorde väl det! Det blev en toppenkväll ändå med gott vin,god mat och kul personer!
Igår firade vi också prinsens 7 månaders dag,tiden går sååå fort och man älskar honom bara mer och mer för varje dag!!Han firade sin dag med att krypa på riktigt för första gången,bäst är han min fina lilla unge!!








Idag är det mulet och regnigt på öjn igen så det blir nog en dag inne och kanske en tur till nåt mysigt café för lite gott kaffe!

- Posted from my iPhone

fredag 23 juli 2010

Kalksten & sommarben!




- Posted from my iPhone

torsdag 22 juli 2010

Morgonmys med prinsen!




- Posted from my iPhone

onsdag 21 juli 2010

tisdag 20 juli 2010

Lunch med efterrätt på creperiet i Hablingbo,yummie!!







- Posted from my iPhone

Blå Lagunen & Sällskapsspel

Igår var vi tillsammans med mannens bror och hans flickvän vid Blå Lagunen och badade och solade.Det är ett helt underbart kalkbrott med turkost vatten och vita stenstränder,känns som man är på vilken grekisk ö som helst!Prinsen var en ängel som vanligt,medans vi latade oss i solen så satt han snällt och myste i sin vagn och tittade spänt på alla människor runt omkring på stranden.Innan avfärd blev det ett snabbt dopp för mig då prinsen lyckades kissa ner hela mig :-) På kvällen blev det rose och sällskapsspel i form av MIG där jag självklart tog hem segern!! En mycket bra dag på en mycket vacker ö!

Bilder från Blå Lagunen










- Posted from my iPhone

söndag 18 juli 2010

Rose & gitarr i Nyhamn..





- Posted from my iPhone

Underbara Gotland!

Äntligen är vi här!! Kom fram igår kväll kl 01.00.Hade egen kupe på båten,hur skönt som helst,prinsen och jag sov och mannen tittade på film! Idag har vi installerat oss i vår egna,fina lilla stuga hos mannens föräldrar och sedan varit en sväng till Visby för inhandling av lite smått&gott! Nu blir det en solstol,lite vin och nya Mama,älska semester!

Prinsen softar i Visby!



- Posted from my iPhone

fredag 16 juli 2010

Nya sommarskor till Gotland inhandlade!




- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 14 juli 2010

Kan man annat än att älska detta!

Så här skall hela vårt hus se ut om jag får bestämma,Day Home!
Helt underbart fint & vackert i mina ögon!!
Jag vill ha allt!



Sol & bad!

Igår var det läskigt varmt här på landet,man behövde inte göra mycket föratt bli varm!Natten mellan måndag och tisdag var rent ut sagt hemsk, tror aldrig det har varit så varmt någonsin här på landet! Prinsen badade två ggr igår och han verkligen älskar det, skrattar och plaskar på som bara den. Underbara bilder från badet kommer snart!
Igår kväll kom äntligen mannen min hit från Stockholm efter två dagar med renovering, städning och mäklar besök. Bilderna är tagna på lägenheten så snart är den ute på Hemnet, hoppas den blir såld snabbt och dyrt :-)
Prinsen gav sin pappa det största leendet ever igår när han kom hem,underbart!

Idag blir det en lugn dag på landet med lite vitmålning och solning förhoppningsvis!

måndag 12 juli 2010

Briotax, Ecuador & Disney!


Igår efter dopet åkte jag med min familj hem till Linköping och mannen min stannade i storstan. Då vi ska sälja vår lägenhet däruppe så ska han vara kvar där för att renovera lite små saker. Men om jag känner honom rätt så tar det nog inte många dagar innan han är hemma här i Linköping igen. Inte mig emot, jag saknar honom redan massor, massor....Både jag och prinsen vill att han målar och spacklar så det bara ryker så han snart är här med oss igen!

Prinsen fick så många fina presenter igår. Flera fina sång & sagoböcker, bland annat från Astrid Lindgren och från Disney, fina halsband, kammarljusstake,bobbycar och en fondinsättning. Han fick också en finfin svart gåvagn från Brio och en tokhäftig tax från Brio i modell überstor!
Men det mest speciella var nog ändå att han blev markägare i Ecuador :-)


Idag åker jag med mamma,pappa och prinsen till landet för några sköna dagar i solen innan det är dags för Gotland på lördag! Längtar så mycket till Gotland och i år ska vi vara där i nästan 3v, underbart! Det kommer bli massor bad men jag hoppas på att kunna åka runt mycket på ön i år också och hitta små egna smultronställen!

Dags att hoppa in i duschen för innan det blir landet idag så blir det en tur till Ekängen för uppvisning av vårt fina hus för faster min som är hemma i stan från Malmö! Bara en månad kvar nu sen är det äntligen dags för inflyttning :-)

Prinsens dopdag!











söndag 11 juli 2010

Prinsens stora dag är här!

Idag är det äntligen dags för prinsens dop.Klänningen och klackarna är på, prinsen är nybadad&frisyren är kammad,älsklingen är nyrakad&skjortan är struken,kakorna är upplagda, jordgubbarna är rensade, grädden är vispad, och borden är dukade! Dags för fest med andra ord, fest för vår lilla Hugo!
Här på Lidingö är det runt 30 grader,solen skiner förfullt och prinsen är lika glad som vanligt, kan det bli bättre!

Kl 13 ska vi vara i Lidingö kyrka så nu ska jag passa på att gå ut och sätta mig i skuggan och måla naglarna innan det är dags att hämta upp familjen min i vår lägenhet i Hjorthagen!

fredag 9 juli 2010

Mot härliga Stockholm!

Igår kväll var jag och älsklingen på picknick med våra vänner. Tror nog faktiskt att det var första gången som vi var iväg en kväll utan prinsen. Han hängde med mormor&morfar och trivdes som bara den, inte ett pip på hela kvällen!!Platsen för picknicken var på stångebro utanför Winnerbäcks konsert. Dock kom vi dit redan vid sex och Lasse började inte spela förräns kl 21, då hade vi redan picknickat klart,druckit upp rosén och var på väg till stans godaste glassbar, Bosses glass, istället :-))Där blev det två kulor, Cockies and Cream och Hallon/lakrits, två riktigt bra smaker! Vi hade en supermysig kväll med vännerna även om den blev utan Lasses musik i bakgrunden!

Idag har prinsen och jag följt med morfar till hans vänner på en fika och sedan blev det en tur på stan för inhandling av det sista till dopet på söndag. Idag blev det vitt&blått godis från Karamello och blå servetter och muffinsformar med vita prickar!
Hann även med en snabb date med min fina ,fina Frida på stan :-)

Väskorna är packade så nu bär det av mot härliga Stockholm för helgen. På söndag är det som sagt dags för prinsen dop i Lidingö kyrka. Ska bli ca 30 grader så jag hoppas på en fin dag i svärföräldrarnas trädgård med massa goda kakor, tårta och bubbel! Självklart hoppas vi också på en glad Hugo när vattnet hälls över huvudet på honom :-)


onsdag 7 juli 2010

Landet&sol!!

Idag har jag och prinsen varit på landet med morfar hela dagen. Dagen har varit mycket innehållsrik,det har solats, kräkts, sovits, fikats, ätits glass, promenaerats, gjorts benböj och dessutom har morfar lyckats bli getingstucken två ggr, inget vidare...
Imorn vänder vi in till stan igen för på kvällen är det barnvakt av mormor&morfar som gäller för prinsen så ska jag och mannen med alla våra vänner på Winnerbäcks konserten. Dock ska vi inte gå in utan picknicka utan för med en flaska rosé :-) Kan nog bli en riktigt mysig kväll!

Nu är det dags för kaffe&vaniljkex här på landet och sen blir det sängen med det nya numret av Plaza Interiör, bra avslut på en mycket bra dag!

tisdag 6 juli 2010

Höstnyheterna är redan här på Polarn och den här är ett solklart köp till prinsen vår!


Om pappan får bestämma!!



Promenad&fika på stan!

Blev inget Himna idag då det är lite mulet ute. Istället tar jag och Josse våra vagnar och promenerar ner på stan för en fika! Tröja skall lämnas tillbaka på Polarn då trycket har släppt efter en tvätt, illa....och sen ska nån fin tröja/skjorta inhandlas till prinsen att glida runt i på hans stora dag på söndag, dopet!!
Fick han välja själv skulle han nog helst bara vilja ha blöja på sig då det ska bl ca 30grader varmt men icke, lite fin måste han ju vara på sin dopdag!

Nu ligger prinsen och äter alldeles själv i sin babysitter, mycket smidigt och jag ska välja skor till mig och dagens outft till honom, sen ut i värmen!!

måndag 5 juli 2010

Världens sötaste&bästaste prins!


Innedag!

Idag håller jag och prinsen oss inne än så länge. Det tvättas, dammsugs, busas och pussas för fulla muggar. Kände att en stund borta från värmen och solen skulle göra gott både för mig och lillen. Men ikväll blir det ut till landet igen så helt slipper vi inte solen! Imorn tror jag att Anna min vän är ledig från jobbet så då tar vi hela tjejgänget och beger oss till Himnabadet med våra små prinsar hoppas jag!
Min ögoninfektion verkar inte vilja ge med sig tyvärr, det kliar och svider precis lika mycket nu som det gjorde när jag började behandlingen i torsdags, det är fruktansvärt irriterande....
Nä nu blir det strykning av klänning och föning av håret,sen förhoppningsvis en stund i soffan med nya Lantliv innan prinsen vaknar från sin nap!

Bild från släktträff i lördags, prinsen fick svalka sig i baljan då han höll på att rinna bort i värmen!

söndag 4 juli 2010

Värmebölja vid sommen!

I fredags tillbringade jag och prinsen dagen hos Josse&Ludvig i Mjölby tillsammans med Elin och Linda. Det var såååå fruktansvärt varmt hela dagen men vad gör väl det när man har en pool att svalka sig i :-)
Vi hade verkligen en supermysig dag, solade och badade om vartannat. Till och med prinsen invigde sin Hummel baddräkt och fick sig ett dopp i poolen tillsammans med mig för att få sig lite svalka i värmen. Han gillade det sådär, han höll ett krampaktigt tag om nacken på mig :-) men efteråt när han var avsvalkad njöt han som en riktig prins!!

Idag är det ännu en tokvarm dag här vid sommen, gårdagen var extremt varm! Bikinin är på och syster och jag pressar ikapp medans prinsen sover inne, mannen tvättar bilen,mamma gör fika, pappa vilar i skuggan och dödar kopparormar och Nora & Klara varvar gungning med badning. En helt perfekt sommardag med andra ord!!
Nu tillbaka ut i solen :-)

torsdag 1 juli 2010

Ögoninfektion & vattenmelon...

Har haft ont i ena ögat några dagar nu så igår gick jag till läkarn och det visade sig att jag har ögoninfektion :-( Ögat rinner och det svider som bara den, ajaj...Men nu har jag fått droppar så jag hoppas det vänder fort nu!
Idag har prinsen och jag hängt med bästa vännerna plus Ludvig&Emil.Blev en glass i solen i Domkyrkoparken och sen en kort sväng på stan. Vi avverkade många samtalsämnen och vädrade våra mamma tankar med varandra, skönt att känna att det är fler som har dagar då man känner sig som en usel mamma och orken är helt bortsprungen...
Efter vår lilla "gruppterapi" så blev det fika med syster och syeterbarn på Gyllen i solen, mysigt!
Ikväll hämtade vi mat från en Tapas restaurang tillsammans med syster, hur gott som helst men oj så mättande, nästa gång ska jag be om barnportion :-)

Imorn bär det av mot Mjölby med Elin för lite härligt poolhäng i solen hos Josse&Ludvig, inte helt fel! Dags att bättra på brännan ju så vi hoppas på finfint väder!

Nu har prinsen fått sin välling och sover sött så nu blir det egentid i soffan eller framför datorn kanske, önskar dock att jag hade lite vattenmelon, fruktansvärt sugen på det :-(


Somrig outfit till buggan!

Denna fina sommarsufflett blir det till att inhandla till vagnen,ljust&fint i solen och värmen, tror prinsen kommer älska den!