måndag 30 maj 2011

söndag 29 maj 2011

Bröllop & feber

Oj vilket bröllop vi var på igår när fina Elin och Niclas sa ja till varandra! Fin vigsel,vacker brud,stilig brudgum,häftig Viper, underbar fest lokal som var en utsmyckad maskinhall :-)ljuvligt god mat och tårtan ska vi inte tala om, godaste tårtan ever blir betyget på den!!Vi dansade med brudparet ända tills klockan slog tre då det var det dags för dem att åka vidare :-) Kan bara konstatera att igår var en underbar dag och kväll med massor kärlek och skratt och jag så glad för alla mina fina vänner jag har!!

Hugo hängde med mormor&morfar medans vi festade loss och idag när dom kom och lämnade honom så hade lille prinsen 40,4 i feber... Han har mest velat ligga på bröstet och vila med lite drick och mat pauser då och då. Varm som en kamin är han så nu blir det en panodil och välling för lilleman så hoppas vi att den elaka febern är borta imorn när vi vaknar...

- Posted from my iPhone

lördag 28 maj 2011

onsdag 25 maj 2011

Tillbaka!!

Efter en liten bloggpaus är jag nu tillbaka :-) Jobbet tar mycket tid kan man väl säga och när jag är hemma vill jag ju bara mysa och vara med mina två fina killar!

Förra helgen var det möhippa för bästa Elin som gifter sig nu på lördag och oj så jag längtar för vilken fest det kommer bli :-) Hippan var jättelyckad, bruden var glad och lycklig och jag fick köra bil för första gången, dock en felstyrd...

Efter lite återhämtning av hippan och en veckas jobb så fick vi besök av fina vänner från sthlm. Deras lilla Henry och vår Hugo gillade varandra skarpt och lekte superbra sida vid sida, blev även ett gemensamt bad på kvällen för dom vilket dom uppskattade massor :-) Fick en superkul present från Tobbe&Anna som jag faktiskt själv tänkt köpa, nämligen Ljust&Fräscht boken av Fredrik Lindström och Henrik Schyffert !!



Har hittills bara bläddrat igenom den och den verkar mycket lovande:-)

Över till prinsen som växer så det knakar och är just nu mer vild än tam, att klättra är favoritsysselsättningen och han är inte stilla många sekunder :-) Allt har läkt perfekt från operationen också vilket känns helt underbart! Hans långa fina hår är också helt borta efter en incident med en pappa som trodde sig kunna klippa en 16månaders vilding så numer är det keps som gäller!! Finast i världen är han ju självklart ändå lilleman trots saknaden av sin fina kalufs :-)


Nu blir det kaffe i soffan med mannen min!

-Posted from my iPhone

lördag 7 maj 2011

onsdag 4 maj 2011

Trist väder nu men bra sommar sen!

Vädret denna vecka är under all kritik, vill ha tillbaka solen och värmen illa kvickt tack!
Tur att vi har världens finaste prins som charmar oss dagarna i ända :-)









Nu är semestern klar för sommaren, 4v semester och 2v mammaledighet! Helt underbart att få vara lediga alla tre tillsammans så länge! Det som är spikat är att v27-28 blir det landet och Stockholm och v29-31 blir det underbara Gotland! Känns som det kommer bli en kanon sommar!!

-Posted from my iPhone

söndag 1 maj 2011

Lidingö & fyrhjuling

Nu är vi hemma efter att ha spenderat Valborgshelgen på Lidingö hos S föräldrar. Vi har ätit mycket god mat, druckit gott vin och umgåtts! Vi har också varit och hälsat på hästar, getter, lamm och kaniner med lilleman. Hugo tycker väl att djur är helt ok men i hans värld så är det mest bilar som gäller! Då hans gudfar kom och hälsade på på Lidingö i lördags och hade med sig en försenad julklpapp i form av en eldriven fyrhjuling så var lyckan enorm!


Han förstår hur han ska göra, hur han ska trycka på gasknappen men det går lite hackigt :-) Tror dock att om nån dag så kör han för fullt här ute på gatan och vill nog helst inte komma in då det är läggdags!! Coolaste killen i kvarteret är han iaf utan tvekan :-)

Innan vi styrde bilen mot Linköping idag så hann vi med en mysig fika hos fina vänner! Goda kardemummabullar från favoriten Gateau slukades fort och sen blev det mest passande på Hugo då det fanns vääääldigt mycket spännande att plocka med hemma hos dem! Inget gick sönder iaf som tur var så jag hoppas vi får komma tillbaka en annan gång igen :-)

Efter lite städning här hemma nu så ska jag göra egen chokladsås som skall ätas med vaniljglass! Får passa på att mumsa idag då jag imorn ska starta flygvärdinnedieten för fyra dagar framåt :-)

- Posted from my iPhone