fredag 29 juli 2011

Regn.....

Dagens väder på öjn krävde inhandling av regnkläder för hela familjen! Lillprinsen kittades upp med fin sydväst och nya gummistövlar.Till mig och S blev det byxor och jackor från NorthFace. Regn kläder som både är ursnygga och riktigt bra det gillar vi!
Efter shoppingen blev det hopp i vattenpölarna för prinsen och oj så han njöt :-)









- Posted from my iPhone

tisdag 26 juli 2011

Piggare prins!

Efter tre dagar med feber så blev diagnosen öroninflammation för prinsen :-( Men efter två dagar med medicin så är han nu tillbaka till sitt vanliga jag,skööönt!
Min rygg känns även den lite bättre så idag blev det en tur till det urmysiga creperiet i Hablingbo där vi träffade på vänner som även de är på öjn för lite semester,otippat och väldigt roligt!!
Efter crepsen blev det också en liten tur i fina Visby. Glass, ett underbart doftljus och ett par örhängen blev resultatet!

Friska,pigga prinsen får stå för bilderna idag!!











Här ser han dock väldigt sur ut :-))
-Posted from my iPhone

lördag 23 juli 2011

Ajajaj....

Har fått extremt ont i ryggen här på ön så de tre senaste dagarna har det inte hänt mycket kul för min del...Det värker och värker i ryggslutet så att sitta,stå och gå är nästan helt uteslutet för min del. Ligger mest på soffan men har tvingat mig själv till Visby för ett snabbt besök på ca 40min men sen sa ryggen ifrån :-( Tur att prinsen har världens bästa pappa som fixar allt galant,love you!!
Jag hoppas nu på en ryggförbättring snarast så jag kan börja promenera längs detta finfina hav på mornarna!


- Posted from my iPhone

onsdag 20 juli 2011

Rute & bad

Idag blev det bad i mysiga Blå Lagunen och efter det en efterlängtad fika på det uberpopulära stenugnsbageriet i Rute och jag kan meddela att deras bullar är precis så goda som det sägs :-) Bageriet är dessutom riktigt finfint,typiskt gotländskt med fiiin och enkel inredning precis i min smak och det finns även en stooor sandlåda för barnen vilket innebär att föräldrarna kan fika i lugn och ro några minuter vilket alltid är uppskattat :-)








- Posted from my iPhone

måndag 18 juli 2011

Kalksten hjärta mig!




- Posted from my iPhone

Äntligen Gotland!

Mot rosornas ö med en mycket glad kille :-)
Båten går vid tre från Oskarshamn så vid sex anländer vi till underbara Gotland och det gör väl alla andra också som ska hänga på Stockholms veckan :-) Underbar tajming från vår sida !!




- Posted from my iPhone

torsdag 14 juli 2011

Kalas & regn

Ikväll har vi varit på mysigt 1-års kalas för söta Elsa! Dom flesta av vännerna var där och duktiga mamman hade bakat såååå mycket gott!!

Nu regnar det mer än massor utanför fönstren så här är det soffan,tända ljus och en filt som gäller. Lite mysig höstkänsla som infinner sig!





Gillar våra små fönster i trappen så mycket!

-Posted from my iPhone

onsdag 13 juli 2011

Fina Moheda !







Äntligen är dom mina,ett par efterlängtade Moheda i finaste,mjukaste bruna skinnet ! Skönaste skon ever och bäst av allt de passar ju till precis allt :-) Invigde dom med en heldag på Kolmården och inte ett endaste skavsår hamnade på mina fötter, sånt gillas!
Dessa kommer garanterat att användas flitigt på öjn!

-Posted from my iPhone

Vimmerby & Visby

Hemma igen efter ett besök hos fina vänner i Vimmerby! Vi hann med god mat, champis, god rabarberpaj, kaffe,lekande och glada barn,glass på torget och lite skvaller!








Innan Vimmerby hanns också ett besök hos frissan med där jag fick uppleva slingning med hjälp av hätta istället för folieslingor denna gång, blev faktiskt superfint!! Första gången på läääänge som jag kan känna mig helt nöjd efter ett frisörbesök, mycket mycket skönt att ha hittat "den rätta" här i stan efter mycket letande och många misslyckade klippningar och slingningar...

Ikväll bli det grill och tvättning av kläder för på måndag går båten till underbara Visby och semestern börjar på riktigt!Tre veckor utan tvättmaskin ska bli mycket intressant (speciellt med en 18månaders som utan problem kan smutsa ner 2-3 t-shirts/dag..), kan tänka mig att det blir ett eller kanske två besök till Snäcks camping för lån av deras tvättmaskin :-))

- Posted from my iPhone

tisdag 12 juli 2011

Sagostund!

Innan sängen ikväll blev det mysig sagoläsning med bästa pappa för prinsen. Han sitter alltid som ett litet tänt ljus och pekar på precis aaaaalllt i böckerna :-)




Här är det Allsång med duktiga Måns som gäller och sen blir det ett nytt avsnitt av älskade Morden i Midsomer och till det vaniljglass och hemmagjord chokladsås! Lugn och skön kväll i soffan med älsklingen helt enkelt! Imorn börjar dagen tidigt med ett besök hos frissan redan kl 07.15 och sen blir det en tur till goda vänner!!Att ha semester är ju helt underbart!

-Posted from my iPhone

Sommarkväll!

Finbesök av vänner från Sthlm, bad,grill,kvällssol,glada barn,rödvin,kaffe och gino! Underbar sommarkväll igår kväll skulle jag vilja säga!Fler sånna tack!!


- Posted from my iPhone

fredag 8 juli 2011

På Kolmården!




- Posted from my iPhone

onsdag 6 juli 2011

Kusinbesök!!

Idag kom prinsens kusiner och S syster med man! Solen har lyst varmt, varmt hela dagen så det har blivit bad i sjön och utelek heeeela dagen!! Underbart att ha badstrand på gångavstånd från tomten dagar som denna! Maten är uppäten och alla fyra barn sover så nu blir det glas rött ute i den sista värmen för dagen!

Prinsen körde på det randiga temat idag :-)



- Posted from my iPhone

tisdag 5 juli 2011

Kvällspromenad!

Prinsen tog en kvällspromenad med Brio loket ikväll, sandlådan tur och retur blev promenaden, sött!









Ikväll blir det lite plock och städning här för imorn väntas fin främmande av S syster med man och barn :-) Ska bli så kul att ha dom här några dagar nu då dom är bosatta i Dubai så blir det ju tyvärr ganska långt emellan det att vi ses..

-Posted from my iPhone

måndag 4 juli 2011

Kungen av miner!



















Söt är ju bara förnamnet!!

Idag börjar min lååånga semester och vi startar med en mysig innedag tillsammans med bästa kusinerna Nora&Klara!!

- Posted from my iPhone

lördag 2 juli 2011

Mysfika på landet!










-Posted from my iPhone

fredag 1 juli 2011

Semester & mini Havaianas !




Semestern är här och det firas med lite kallt gott rose'!! Idag kom också mina fina killar hem efter två dagar hos farmor och farfar i Sthlm. Herregud vad jag har saknat dom, tokigt så tomt det blir när man är ensam hemma men oj så gott man sover heeeela natten :-)
Känns ganska overkligt att vara ledig i hela 6 veckor men oj så jag ska njuta!!

Imorn blir det landet och och då åker prinsens nya finfina Havaianas på som är fraktade av bästa faster ända från Dubai!


Marint måste ju vara det finaste och fräschaste på sommaren :-) Både min och prinsen "sommargarderober" är mest bestående av blått och vitt denna sommar, fint tycker jag och Hugo!

- Posted from my iPhone