onsdag 31 augusti 2011

Höst och vinterfint!

Nya jackan till Hugo har anlänt Linköping från huvudstadens bästa affär Zara och även ett par gubbfina skor till lilleman följde med!





Även till mamman har det blivit ett par nya fina boots! Köper alltid svart men denna gång fastnade jag för dem här fina!





Höstgarderoben fylls på sakta men säkert :-)

Annars händer det inte mycket spännande just nu, S och jag jobbar och lilleman hänger på dagis! Där har han hittat två jämngamla killar och dom tre gör det mesta tillsammans,så söta! Han trivs mer än bra på dagis och äter massor varje dag och somnar i vagnen utan problem när det är dags för middagsluren! Han pratar mer och mer för varje dag och härmar precis ALLT man säger!! Dagis måste vara det ultimata stället för en liten kille som snart blir två!!

Imorn är det Kickoff på jobbet,i helgen blir det nog Stockholm,på måndag har vi tid hos logopeden med lilleman och sen väntar ett mycket roligt möte nästa vecka,spännande är bara förnamnet :-))

- Posted from my iPhone

söndag 28 augusti 2011

Ojojoj...

Tycker nog att prinsen börjar liiite väl tidigt med att knycka dricka från mamma&pappa...



- Posted from my iPhone

lördag 27 augusti 2011

Fint på bordet!

I fredags blev det en snabb tur runt på stan på lunchen för diverse småärenden. Från torget fick dessa fina Dahlior följa med hem och oj vad jag gillar dom där på vardagsrumsbordet! Kommer nog bli en promenad till torget nästa fredag oxå :-)





Nu har min bästa S kommit hem efter en kväll och natt med hårdrock i Jönköping! Det var inte länge han var borta men prinsen och jag hann sakna honom så mycket!! Ikväll står det gårdsfest på schemat för oss med kräftor och färska räkor,mums, kan nog bli en riktigt bra kväll detta tror jag :-)

- Posted from my iPhone

Lördagsmorgon!

Här hemma har vi en lugn och mysig morgon precis son det ska vara på lördagar!
Prinsen äter russin sittandes på soffbordet där han trivs som allra bäst och jag äter rostade mackor och dricker juice!











- Posted from my iPhone

onsdag 24 augusti 2011

Overallsjakten har startat!

Ute är det en riktigt regnig onsdagskväll så här hemma är det soffan,en kopp the' och tv:n som gäller fr.o.m. nu!

Var runt en sväng på stan snabbt efter jobbet medans jag väntade på min bästa sambo som hämtar mig efter jobbet varje dag :-)
Det var vinteroverall till prinsen som stod på inköpslistan. Hittade en fin och två fula :-( Men imorn blir det en tur bort till P.o.P på lunchen för och kolla in deras utbud. Känns som han måste ha en riktigt tålig och bra overall i år då det kommer bli mycket utelek på dagis hela dagarna!! Önskar hitta en svart utan massa krimskrams och fula mönster på för det är inget för mig...
Jakten går vidare!!
S bror messade idag och hade inhandlat ett dunderfint vinterkitt till prinsen på Zara så "vinterns helgklädsel" är klar iaf :-)
Armygrön jacka med päls på luvan och duffelknäppning och till det ett par finfina jodhpurs imitationer i brunt skinn,så fint!!

Nu är det bara lilla jag med som måste hitta mig en ny fin vinterjacka då det känns som min svarta fjällräven gjort sitt för ett tag...

Hittade denna gamla bild i telefonen och hela jag smälter :-)) Kan ju bara konstatera att ojojoj så fort tiden går!!


- Posted from my iPhone

fredag 19 augusti 2011

Jag hjärta helg!

Här står det fredagsmys på schemat för äntligen är ju bästa dagen på veckan här :-)





Prinsen sover och nu blir det smågodis från bästa Karamello ( som jag för övrigt varit sugen på sen i måndags...) i soffan framför en bra film!

Jag hoppas så att regnet har slutat tills imorn så vi kan ta en promenad på stan och leta höstkläder och även ta en fika på nåt mysigt café med prinsens mormor & morfar och kanske även att hans moster,Jonte och kusinerna dyker upp!!

Första jobbveckan är avklarad och nu har vi hela helgen framför oss!!

- Posted from my iPhone

torsdag 18 augusti 2011

Morgonlek i trappen!













- Posted from my iPhone

onsdag 17 augusti 2011

Kläder & tv tips!

Idag efter jobbet så tog jag, mannen och lilleman en sväng i butikerna för lite påfyllnad till lillemans garderob. Det blev mjukisbyxor,skjorta,rugby tröja och en finstickad grå tröja med "armbågslappar" i skinn! Mycket fint på en och samma gång,det gillar vi! Imorn ska jag också lägga in en beställning från Zara på höstskor och vinterjacka hos S bror som bor i Stockholm. Nästa helg ska han hälsa på oss så då blir det leverans,perfekt!!


Nu blir det fruktsallad här i soffan framför " Drömmar om ett leende" på fyran.Prinsens plastikkirurg, bästa Malin Hakelius som opererades hans läpp så otroligt fint är med i programmet så det är lite extra kul! Läkarna som arbetar för Operation Smile och reser världen runt för att operera barn och ungdomar med läpp,käk och gomspalt gör en sån otroligt fin insats!!

- Posted from my iPhone

måndag 15 augusti 2011

Jobb & dagis

Första dagen på jobbet avklarad och det med en rivstart. Dagen bjöd på kundmöte,fastighetstillträde och bankbyten bland annat och det var riktigt kul att vara tillbaka med alla bra på banken!!
Prinsen var tre timmar själv på dagis och det gick galant,lite ledsen vid lämning men det gick snabbt över,han är såååå duktig vår lilla kille :-)

Efter jobbet blev det lite shopping till prinsens höstgarderob för oj så han växer! Bland annat så följde den här finfina dunvästen med hem som kommer bli urtuff med en grovt stickad tröja under i höst!!






Nu blir det vattenmelon och dubbelavsnitt med de galna Hollywoodfruarna!

-Posted from my iPhone

lördag 13 augusti 2011

Glass!

Sista helgen på landet innan det är dags för jobb igen.. Oj så snabbt sommaren har gått men oj så mycket kul och mysigt vi hunnit med jag och min lilla familj! Just nu latar jag mig i solen medans prinsen myser med glass i lekstugan med bästa mormor :-)









-Posted from my iPhone

tisdag 9 augusti 2011

Borta bra men hemma bäst!





Semestern har varit underbar men oj så skönt det är att komma hem till sitt eget bo!!

Första dagen på dagis för prinsen idag gick kanon! Han lekte med alla bilar och dom andra barnen och han brydde sig inte mycket om mig..Precis som det ska va gissar jag :-) Då S fick rycka in på jobbet idag pga börsröran som råder just nu så var jag idag själv med lilleman men imorn följer även S med!!

På eftermiddagen kom bästa mormor och morfar förbi på fika och prinsen blev mer än glad!! Länge sen vi sågs så dom har varit saknade både av honom och mig! Prinsen fick finaste vattenflaskan med en tuff robot på och två fina krokar med robotar, tacktack!!

Nu blir det gourmet middag här bestående av kalaspuffar och fil då kylen ekar tom efter tre veckors semester...Som tur är är S på Maxi as we speak så snart är ordningen återställd :-)

- Posted from my iPhone

lördag 6 augusti 2011

På bröllop i Visby!




- Posted from my iPhone

torsdag 4 augusti 2011

Strandkille!













-Posted from my iPhone