måndag 24 december 2012

Bröderna Lindström i julstassen!!













Posted using BlogPress from my iPad

söndag 23 december 2012

Nytt på min önskelista!

Hur fina är inte dessa! Att den första med fluga dessutom heter Hugo måste ju betyda att dom vill flytta hem till oss!








- Posted using BlogPress from my iPad

Fullt upp!!

Varför blir det alltid så stressigt även fast att man vet att julafton alltid är den 24 dec varje år!
Igår hade vi tre års kalas för Hugo, då han fyller på julafton så brukar vi försöka ha det nån dag innan så han får en egen dag! Inga julpapper på presenterna och självklart ballonger och tårta! Hugo blev mer än glad för alla fina presenter men tyckte det var lite små jobbigt när vi sjöng för honom, hur sött som helst! Att han redan är tre år känns helt knasigt, men världens bästa treåring är han ju utan tvekan såklart. Väldigt busig men oj så kärvänlig och mysig han är. Vill gärna pussas, kramas och mysa allt som oftast och att han älskar oss påminner han oss om många ggr om dagen och mammahjärtat smälter varje gång!

Idag började vi dagen med ett besök på jourcentralen då det börjat rinna ur Hugos öra och vi misstänkte öroninflammation. Visst var det det, men Hugo är ingen som klagar så inte ett pip har han sagt om att det gör ont, tålig kille minst sagt.Efter det blev det en tur på stan för inhandling av de sista julklapparna och tusen andra små ärenden. Hugo var inte på humör för stan så jag, han och Oscar gick hem till mormor o morfar och hängde där tills S var klar med all shopping!

Ikväll är det uppsittarkväll med en paradisask och lite gott rött, faster är här och det är "Så ska det låta" på tv:n!
S står i köket och där är det fullt upp med julmat både högt och lågt!
Imorn börjar vi dagen med sång och paket för Hugo och sen blir det en titt i julstrumpan för honom för att se om tomten varit här under natten, spännande!



- Posted using BlogPress from my iPad

måndag 10 december 2012

Helgen som gick & lite till

Helgen började riktigt bra för på fredagen hade vi playdate inbokad hos grannen och direkt därefter var det dags för Hugo att gå på kalas hos en av sina bästa vänner! Man kan väl lungt säga att det var inga problem vid läggningen den kvällen utan han somnade ganska ovaggad!
På lördagen sen blev det bilen till Stockholm och S föräldrar. Där åktes det snowracer, åts tårta, öppnades paket och åts god middag! Hugo firades lite i förväg och i paketen fanns en Mack lastbil (prinsen blev mer än glad !!) och en finfin stickad tröja från Zara som bästa farbror Fredrik hade valt ut!
På söndagen var det sen adventsfika med Lindströms släkten och det var lika mysigt som vanligt!
Bra helg med andra ord och helger känns alltid mycket längre när man inte är hemma!
Idag har vi myst här hemma medans det har snöat från morgon till eftermiddag. Upptäckte idag att Oscars första tand äntligen har tittat fram och det i överkäken. Dessutom kan han numera stå själv kortare stunder utan att hålla i sig och kan till och med parera lite när det börjar vingla :-)
Med gåvagnen flyger han nu fram! Mat har han inte varit nåt stort fan av då det är lite knöligt med gommen men nu verkar det ha släppt också, så skönt. Inget kommer upp i näsan längre så nu verkar han ha fått in tekniken, bättre sent än aldrig :-)

Började fundera lite för ett tag sen på hur juldukningen ska se ut i år då vi ska fira här hemma. Tycker det är urkul att duka fint så här läggs det lite krut och tankeverkstad! Rött är inte riktigt min melodi men så började jag surfa efter lite inspo och hittade massor fint såklart. Grönt, vitt och mässing blir det efter lite funderande och det blev en liten beställning från Svenskt Tenn här ikväll så jag tror det kommer bli mycket fint!
Hur fina är inte dessa by the way! Hoppas jag varit snäll i år för dessa skulle passa mycket bra som vattenglas till vinet här hemma!


Då vi har tröttnat på våra vardagstallrikar här hemma som är en cremevit historia från Ikea så har jag tittat runt efter ett nytt alternativ. Kritvita vill vi ha och enkla, inga krusiduller. Som vanligt levererar Iittala och serien Teema är ju bara så fin! Bara att börja samla :-)


- Posted using BlogPress from my iPad

onsdag 5 december 2012

Fina kuddar!

Dessa fina får gärna flytta hem till mig. Ekorren och kotten skulle direkt få ta plats på Hugos säng. Där behövs fler fina mjuka kuddar då jag vill att det ska bli en mysig hörna i sängen att krypa upp i och läsa spännande böcker!








Alla kommer dom från House doctor !

- Posted using BlogPress from my iPad

Snö,snö och mera snö!

Oh my vad mycket snö vi har nu och mer verkar det bli! Själv tycker jag att det är urmysigt men Hugo uttryckte idag sitt ogillande för snö på vägen till dagis då han knappt kunde ta sig fram i drivorna! Nä stenar på marken så han kan cykla tyckte han vore bättre :-)
Att dra vagnen fram och tillbaka till dagis idag var för övrigt värre än värsta gympasset!


Idag skulle bästa vännerna varit här på frukost men av förståeliga skäl så ville dom inte ge sig ut i snöstormen så nu blir det kaffe i soffan istället och surfning efter fina julklappar.
Hugo är vi klara med men det är den där lille Oscar som än så länge inte har så många klappar till julafton.
För övrigt så har Oscar nu börjat ta lite steg med gå vagnen här hemma och han ser mer än lycklig ut när han får till det. Gissar starkt på att han innan tio månader knallar runt här hemma precis som storebror gjorde!

I helgen blir det en tur till Stockholm och Lidingö och jag hoppas som vanligt att det blir nån stund över till en tur på stan och favoritbutikerna! Annars är det adventsfika med S släkt som står på schemat och även ett litet kalas för Hugo då han fyller på julafton och S familj inte kommer hinna träffa honom nåt mer innan dess.

Nu kaffe, tända ljus och uppladdning till nästa promenad om två timmar då jag och Oscar ska ut och fajtas med snön igen för att hämta hem storebror!


- Posted using BlogPress from my iPad