onsdag 13 februari 2013

Garderobs makeover comin up!!

Våran fula och tråkiga klädkammare ska äntligen få sig en makeover! Ut ska några av garderoberna och plastmattan och in ska det komma heltäckningsmatta, byråer, färg/ tapet på väggarna, fina boxar och förvaringslådor och lite piff såklart! En av dessa finfina sittpuffar från Åhléns kommer också med största sannolikhet att få ta plats! Kan dock inte bestämma mig för färg där inne men det lutar mot olika grå toner och puffen som här ser nästan turkos ut var mer grå i butik som tur är! Nä nu blir det att surfa inspiration :-)





- Posted using BlogPress from my iPad

tisdag 5 februari 2013

Ge mig vår!

Hugo säger varje morgon när han ska klä på sig nu och gå till dagis att han vill ha T-shirt och ryggsäck! Jag tor minsann att det är någon mer än mig som längtar till våren! Och nu när snön har försvunnit ( eller kom den tillbaka igår...) så tycker han att det är dags att börja cykla till dagis också. Han har tydligt önskat sig en svart cykel med svarta trampor till våren :-) Springcykeln har med andra ord gjort sitt och får nog nu invänta Oscar som nästa ägare! Så en svart cykel med svarta trampor blir det till att googla fram och självklart även en cool ny cykelhjälm i skatemodell!

Nåt helt annat men som också är ett starkt vårtecken är ju när man kan ställa undan vinterskorna och ta på ett par nya vita snekers! I år står dessa helt klart högst upp på " must haves " till killarnas vårgarderober. Ett par klassiska Stan Smiths! Blir det snyggare undrar jag!!


På min önskelista till vårgarderoben står en fin skinnjacka! En svart i klassisk bikermodell som passar till allt och jag vet precis hur jag vill att den ska se ut! Inte massa tjafs som det är på precis alla...Inga nitar, skärp eller andra konstiga saker. Skinnet ska inte vara för blankt och den ska definitivt vara av äkta skinn. Mitt letande efter den perfekta skinnjackan går vidare! Anine Bings är ju apsnygga och helt perfekta men lite väl dyra tyvärr...

- Posted using BlogPress from my iPad


fredag 1 februari 2013

Finfint skåp !


Här sitter jag med paddan i knät tillsammans med lite gott rött och surfar precis som alltid annars runt efter lite inredningsinspiration och finfina prylar! Klickade mig in på Ikeas blogg och där dök denna fina nyhet upp! Nu gäller det bara att hitta den perfekta platsen är hemma så det kan få flytta in!


Industriellt och superfint i mina ögon!

Nu fortsatt fredagsmys här hemma och ikväll lyxar vi med Ben&Jerry, vet inte när jag åt det sist!!


- Posted using BlogPress from my iPad