söndag 10 mars 2013

Helgen som gått!

Vilken bra helg vi haft! Igår började vi med att åka till tippen och slänga massa skräp och prylar. Finns nog inget jag gillar lika mycket som att sortera ut och städa bort saker som gjort sitt, att hamstra och spara är inte min melodi. Att ha förråd fulla med saker som man aldrig använder har jag aldrig förstått mig på... Stefan är dock lite av den andra naturen och sparar gärna saker men oftast så vinner jag kampen då han oftast inte kan argumentera tillräckligt bra för att få spara massa gammalt strunt som bara tar plats!
Efter tippen blev det ett besök på Tropicariumet i Kolmården med vänner och barn. Mycket uppskattat både av tre åringarna och ett åringarna! När hajarna och krokodilerna hade gjort sitt så körde vi vidare till Ingelsta och fyllde på socker och kaffe depåerna! Oscar gick dessutom plus och kom hem med en finfin vårjacka från Name It!


På kvällen sen kom mor o far och åt råbiff med oss och sen blev det självklart Melodifestivalen! Helt rätt låt vann för en gångs skull och ju mer man lyssnar på den desto bättre blir den ju dessutom!
Idag blev det en sväng till Ikea som oftast på söndagar känns det som. En fin rund spegel till väggen i sovrummet, en Hektar lampa och nya kuddar till mig och småkillarna fick följa med hem denna gång.

Eftermiddagen sen har spenderats hemma med bland annat lite Skype med kusinerna i Dubai och vi fick för första gången se (i rörlig bild) killarnas senaste lille kusin Oliver som bara är några veckor gammal och söt som socker! Efter skypen blev det lek med bilar på golvet med killarna, kaffe i soffan och nu sist men inte minst byte av sängkläder i alla sängar!

Nu ska här surfas tapeter till sovrummet där det bara måste hända nåt spännande på väggarna nu! Vill ha nåt klassiskt fint i vitt och blått i lite kontinental/"hus i The Hamptons" stil och den här skönheten från RL vore ju rena drömmen att få somna till!


- Posted using BlogPress from my iPad

fredag 8 mars 2013

Färgglatt till handleden!

Finaste armbanden just nu som skriker stort ha begär hos mig är dessa finingar från Hipanema! Piffar ju upp vilken tråkig outfit som helst och jag tar gärna ett i varje färgställning tack :-)





- Posted using BlogPress from my iPad

Tillbaka!!

Ojoj vad tiden går, är visst nästan en månad sen jag var inne här sist..Kan ha att göra med att jag inte kan blogga från iphonen då jag är sämst och inte har uppdaterat den och att paddan så gott som alltid är upptagen av stora killen :-) Men nu sover han så nu får jag ha den en liten stund!

På denna månad har vi hunnit med en hel del. Jag har blivit tant och fyllt 30, haft födelsedagsmiddag med både familjen och med bästa vännerna som dessutom slutade med en kul utgång vilket inte var igår!
Många fina presenter blev det och dom flesta från favoriten Svenskt Tenn vilket inte gjorde så mycket. Finfin stor kruka med mässingsfat, Kotte vasen och en Kulan huserar numera hemma hos oss!
Vi har även avverkat en hel del sjukdomar så som kräksjuka och feber. Killarna har gått om varandra men just nu är dom feberfria båda två och vi hoppas det håller så nu för usch så det värker i mammahjärtat när dom små är sjuka!
Träningen har tyvärr fått stå åt sidan lite då det har varit en massa annat men nu är jag på G igen och boxades förfullt i onsdags och gud så kul och skönt det är för kroppen!

Imorn blir det förhoppningsvis Tropicarium i Kolmården med vänner och barn om alla håller sig friska! Efter en vecka hemma med febriga barn så längtar jag efter lite roligheter med familjen och vänner!

Nu blir det Moules för hela slanten, hur gott är inte det!!


- Posted using BlogPress from my iPad