söndag 1 maj 2011

Lidingö & fyrhjuling

Nu är vi hemma efter att ha spenderat Valborgshelgen på Lidingö hos S föräldrar. Vi har ätit mycket god mat, druckit gott vin och umgåtts! Vi har också varit och hälsat på hästar, getter, lamm och kaniner med lilleman. Hugo tycker väl att djur är helt ok men i hans värld så är det mest bilar som gäller! Då hans gudfar kom och hälsade på på Lidingö i lördags och hade med sig en försenad julklpapp i form av en eldriven fyrhjuling så var lyckan enorm!


Han förstår hur han ska göra, hur han ska trycka på gasknappen men det går lite hackigt :-) Tror dock att om nån dag så kör han för fullt här ute på gatan och vill nog helst inte komma in då det är läggdags!! Coolaste killen i kvarteret är han iaf utan tvekan :-)

Innan vi styrde bilen mot Linköping idag så hann vi med en mysig fika hos fina vänner! Goda kardemummabullar från favoriten Gateau slukades fort och sen blev det mest passande på Hugo då det fanns vääääldigt mycket spännande att plocka med hemma hos dem! Inget gick sönder iaf som tur var så jag hoppas vi får komma tillbaka en annan gång igen :-)

Efter lite städning här hemma nu så ska jag göra egen chokladsås som skall ätas med vaniljglass! Får passa på att mumsa idag då jag imorn ska starta flygvärdinnedieten för fyra dagar framåt :-)

- Posted from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar