fredag 13 juli 2012

Köksplaner!

Häromdagen lossnade luckan på ugnen så nu går den inte
att använda då glaset blir glödhett..En ny spis måste med andra ord införskaffas och då blir ju dilemmat,köpa ny fin med induktion eller billig med vanlig häll då vi ändå har planer på att göra om hela köket inom en snar framtid! När köket ska göras blir det ju en inbyggd häll så att lägga massa pengar på en ny fin spis nu känns ju rätt trist...
Detta har iaf väckt massa köksrenoveringstankar här hemma och nu surfas det inspiration mest hela tiden! Mitt dröm kök är ett finfint Brobykök från Kvänum med Carrara marmor till bänkskiva och stänkskydd men det får vi ta i vårt New England hus som vi ska bygga oss i framtiden när killarna är lite större :-))

När det är dags för nytt här hemma blir det ett vitt högblankt kök med mycket öppna hyllplan! Det svåra och kluriga är ju vad man ska ha för kakel eller glas som stänkskydd... Valmöjligheterna är ju oändliga :-)
Gillar marockanskt kakel sååå mycket men även en enkel glasskiva eller vitt kakel med fasade kanter vore fint! Hhmmm det tåls att fundera vidare på! Med tanke på att vårt hem för övrigt är väldigt "snällt", mest vitt och inga mönstrade tapeter så vore ju ett sånt här kakel väldigt fint att liva upp hemmet lite med ! Det gäller bara att hitta den perfekta plattan, variationerna på mönster och färger är ju oändliga! Gillar den här bilden massor, kakel från Danska Made a Mano! Blått och vitt är ju aldrig fel :-))


Känner på mig att det kommer bli en härlig tid den dagen vi bestämmer oss för att starta renoveringen! Micro och hämt mat varje dag i ett par veckor....sååå där kul.

- Posted from my iPhone

1 kommentar: