söndag 23 december 2012

Fullt upp!!

Varför blir det alltid så stressigt även fast att man vet att julafton alltid är den 24 dec varje år!
Igår hade vi tre års kalas för Hugo, då han fyller på julafton så brukar vi försöka ha det nån dag innan så han får en egen dag! Inga julpapper på presenterna och självklart ballonger och tårta! Hugo blev mer än glad för alla fina presenter men tyckte det var lite små jobbigt när vi sjöng för honom, hur sött som helst! Att han redan är tre år känns helt knasigt, men världens bästa treåring är han ju utan tvekan såklart. Väldigt busig men oj så kärvänlig och mysig han är. Vill gärna pussas, kramas och mysa allt som oftast och att han älskar oss påminner han oss om många ggr om dagen och mammahjärtat smälter varje gång!

Idag började vi dagen med ett besök på jourcentralen då det börjat rinna ur Hugos öra och vi misstänkte öroninflammation. Visst var det det, men Hugo är ingen som klagar så inte ett pip har han sagt om att det gör ont, tålig kille minst sagt.Efter det blev det en tur på stan för inhandling av de sista julklapparna och tusen andra små ärenden. Hugo var inte på humör för stan så jag, han och Oscar gick hem till mormor o morfar och hängde där tills S var klar med all shopping!

Ikväll är det uppsittarkväll med en paradisask och lite gott rött, faster är här och det är "Så ska det låta" på tv:n!
S står i köket och där är det fullt upp med julmat både högt och lågt!
Imorn börjar vi dagen med sång och paket för Hugo och sen blir det en titt i julstrumpan för honom för att se om tomten varit här under natten, spännande!



- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar