onsdag 5 december 2012

Snö,snö och mera snö!

Oh my vad mycket snö vi har nu och mer verkar det bli! Själv tycker jag att det är urmysigt men Hugo uttryckte idag sitt ogillande för snö på vägen till dagis då han knappt kunde ta sig fram i drivorna! Nä stenar på marken så han kan cykla tyckte han vore bättre :-)
Att dra vagnen fram och tillbaka till dagis idag var för övrigt värre än värsta gympasset!


Idag skulle bästa vännerna varit här på frukost men av förståeliga skäl så ville dom inte ge sig ut i snöstormen så nu blir det kaffe i soffan istället och surfning efter fina julklappar.
Hugo är vi klara med men det är den där lille Oscar som än så länge inte har så många klappar till julafton.
För övrigt så har Oscar nu börjat ta lite steg med gå vagnen här hemma och han ser mer än lycklig ut när han får till det. Gissar starkt på att han innan tio månader knallar runt här hemma precis som storebror gjorde!

I helgen blir det en tur till Stockholm och Lidingö och jag hoppas som vanligt att det blir nån stund över till en tur på stan och favoritbutikerna! Annars är det adventsfika med S släkt som står på schemat och även ett litet kalas för Hugo då han fyller på julafton och S familj inte kommer hinna träffa honom nåt mer innan dess.

Nu kaffe, tända ljus och uppladdning till nästa promenad om två timmar då jag och Oscar ska ut och fajtas med snön igen för att hämta hem storebror!


- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar