onsdag 8 juni 2011

Kvällsfika & lite Leila!

Efter en varm men bra dag på banken så blev det en kvällsfika med hela stora familjen, ja förutom Klara då. Morfar,mormor,syster med sambo och prinsens kusin Nora kom och åt rabarberpaj och drack kaffe i solen! Prinsen gillade dock ballerinakakorna bäst tror jag bestämt för så här nöjd såg han ut då kladdet i mitten var uppätet...


Mysigt som bara den var det att ha familjen här och när kaffet var uppdrucket så blev det ett kvällsdopp för dom modiga!

För lilleman blev det ett dopp i den nya fina poolen! I den kommer det att spenderas ett antal timmar i sommar skulle jag gissa på då han är fullkomligt galen i att bada och inte det minsta rädd för vatten vilket bara är så skönt!!Roligast var att fylla på vatten själv i poolen såklart :-)


Imorn blir det kvällsjobb på banken men helgen närmar sig ju fort och då får vi finbesök av prinsen farmor&farfar så vad gör väl då några extra timmar på jobbet :-)

Nu blir det onsdagslyx här med ett glas rött och bläddring i senaste numret av Family Living. Underbart reportage från Leila Lindholms finfina hem, oj så mycket inspiration man får till att fixa hemma!!


-Posted from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar