tisdag 7 juni 2011

Sommarpimpad kille!

Helgen på landet var heeeelt fantastisk! Sol,bad,bikini,glad prins,god mat,mormor&morfar,kusiner, syster och fin sambo, vad mer kan man önska sig! Hugo som är mer än galet imponerad av bilar, bussar,lastbilar och traktorer blev överlycklig när vi hittade flera traktortidningar på landet. Han satt som ett tänt ljus och bläddrade nyfiket blad efter blad för att se vilken monstertraktor som kom fram på nästa sida :-) Sötast i världen är han!

Nu blir det jobb i fyra veckor till men sen så har vi sex sköna, lediga veckor tillsammans varav tre kommer att spenderas på underbara Gotland :-) Längtar efter Visby och alla mysiga butiker, fårskinnen, den vita kalkstenen, dom varma kvällarna, glassen i hamnen och alla mysiga turer över ön till alla fina badplatser!


Självklart måste ju prinsen ha en hatt till semestern så idag blev det lite påfyllnad i prinsens sommargarderob i form av just en underbar liten stråhatt! På posten kom också idag ett par Marinblå Crocs i ministorlek:-) Har alltid avskytt Crocs men har insett att det är perfekta sommarskor för en liten vild kille!


Han älskar dom redan och tränar för fullt på att kunna ta på sig dom själv :-)

Nu blir det kaffe här och plastikkirurgerna på tv!!

- Posted from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar