fredag 9 juli 2010

Mot härliga Stockholm!

Igår kväll var jag och älsklingen på picknick med våra vänner. Tror nog faktiskt att det var första gången som vi var iväg en kväll utan prinsen. Han hängde med mormor&morfar och trivdes som bara den, inte ett pip på hela kvällen!!Platsen för picknicken var på stångebro utanför Winnerbäcks konsert. Dock kom vi dit redan vid sex och Lasse började inte spela förräns kl 21, då hade vi redan picknickat klart,druckit upp rosén och var på väg till stans godaste glassbar, Bosses glass, istället :-))Där blev det två kulor, Cockies and Cream och Hallon/lakrits, två riktigt bra smaker! Vi hade en supermysig kväll med vännerna även om den blev utan Lasses musik i bakgrunden!

Idag har prinsen och jag följt med morfar till hans vänner på en fika och sedan blev det en tur på stan för inhandling av det sista till dopet på söndag. Idag blev det vitt&blått godis från Karamello och blå servetter och muffinsformar med vita prickar!
Hann även med en snabb date med min fina ,fina Frida på stan :-)

Väskorna är packade så nu bär det av mot härliga Stockholm för helgen. På söndag är det som sagt dags för prinsen dop i Lidingö kyrka. Ska bli ca 30 grader så jag hoppas på en fin dag i svärföräldrarnas trädgård med massa goda kakor, tårta och bubbel! Självklart hoppas vi också på en glad Hugo när vattnet hälls över huvudet på honom :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar