tisdag 12 oktober 2010

En natt på sjukhuset..

Igår kväll när jag la prinsen då mådde han utmärkt men sen när han vaknade efter några timmar så var lilleman lite rosslig i halsen. När han sen vaknade till vid tolv så lät han fruktansvärd i halsen.. Det rosslade och pep som bara den, lät som han hade det jättetrångt i luftvägarna och han vägrade dricka vatten, nåt som han alltid gör när han vaknar på nätterna. Det var fruktansvärt och skar i hela hjärtat.. Vi satte oss direkt i bilen mot akuten. På vägen in i bilen släppte rosslandet och han lät mycket bättre i andningen. På akuten blev vi kvar i lite drygt fyra timmar.. Det konstaterades att det antagligen var förkylningsastma blandat med lite krupp. Prinsen fick inhalera medicin och sedan blev han av med pipandet i lungorna,skönt. Han var så duktig och glad under alla timmar på sjukhuset. Han lekte med alla leksaker , åkte rutschkana och vi läste böcker.
Vid halv fem var vi hemma igen så då blev det välling och sängen . Idag är vi nog lika trötta alla tre i familjen,skillnaden mellan mig och prinsen är bara den att han lika glad som vanligt och jag är grinig..

Nu sover prinsen gott i sin säng och jag ska dricka en välförtjänt kopp kaffe framför tv: n och bläddra i nya nr av Lantliv!





- Posted from my iPhone


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar