söndag 19 december 2010

Mini julafton & 1 års kalas

Åh vilken mysig helg det har varit och är!!
Igår kom prinsens farmor,farfar,farbror och gudfar Olle och hälsade på oss! Dom var mycket efterlängtade då det var länge sen vi sågs! På dagen igår kom även prinsens mormor,morfar och moster då det var dags för 1 års kalas! Eftersom han fyller på självaste julafton så hade vi en egen dag för honom igår istället! Att vår underbara,fina lilla kille redan är ett år känns helt otroligt!
Nyvattenkammad och kalasfin i skjorta från Zara och röda stuprör :-)





På kalaset blev det många fina paket från våra familjer! Bland annat en fin "gå bil",en egen mini fåtölj,pyjamas,kläder,Brio-giraff och massvis badleksaker! Självklart var det även hemmagjord tårta på kalaset och prinsen fick en egen bit och slukade den illa kvickt! Är det 1 års kalas så är det!
Hade beställt blå marsipan till tårtan men färgen var total katastrof tyvärr så det blev en nödlösning med maränger istället!



På kvällen sen blev minijulafton med S familj då vi inte kommer träffa dom på riktiga julafton! S hade gjort såå mycket god julmat och jag stod för efterrätten,vaniljpannacotta med kardemumma äpplen :-) Vi åt länge,länge och sen blev det julklappsutdelning. Vi fick finfint porslin ur Mon Amie serien som vi tidigare har muggar och fat ifrån,Iittala vin- och champagneglas och från Svenskt fick vi fina glasunderlägg från Josef Frank :-)



Idag har vi en lugn och skön hemmadag med familjen och bara myser och leker med prinsen! Snart är det dock dags för mig att göra lite knäck!

- Posted from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar