fredag 1 april 2011

Elefanter & prinsen







Här hemma är det just nu fredags mys som gäller. Ljusen är tända och som alltid på fredagar så har det hamnat ett gott glas rött i min hand :-) Chokladmoussen står i kylen och fläskfilen och rotfrukterna är i ugnen så så fort lilleman har somnat så blir det god middag här för mig och S!

Andra veckan på jobbet har gått jättebra, kommer in i allt mer och mer för varje dag och idag hade jag finbesök av bästa Elin dessutom, kan det bli bättre liksom :-)

Imorn blir det en tur till landet över dagen då hela familjen bor där ute över helgen. En sockerkaka ska hinnas bakas innan vi åker imorn så vi kan fika ute i solen!

På Hugo fronten händer det hur mycket som helst just nu. Han klättrar på allt, upp och ner i soffan och på stolar mest hela tiden. Pratar och låter hela tiden och headbangar så fort han hör musik(S är stolt som en tupp) och när han inte får som han vill då slänger han sig på golvet och SKRIKER högt....Nya tänder kommer hela tiden och nu är han uppe i sju framtänder och två stoora kindtänder. Han har en smärttröskel som inte är av denna värld, inte ett ljud när nya tänder kommer, aldrig ledsen när han ramlar och nyss hade han öroninflammation utan att säga ett ljud!Självklart är han också hur mysig, rolig och söt som helst också :-)

Nu blir det välling för lilleman och middag för mig och S om han kan slita sig från sin bästa vän gitarren :-)



- Posted from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar