söndag 10 april 2011

Finn ett fel....




Idag började prinsen söndagen med att lägga vänsterhanden på det varma strykjärnet... Jag hade ställt upp det på köksbänken långt in men prinsen hade tagit en stol, klättrat upp och lyckats nå det ändå.. Gissa om man jag fick dåligt samvete..
Vi kylde och han skrek och skrek :-( Till slut somnade han och sen kom bästa mormor och morfar med salva och medicin så resten av dagen har han varit lika glad och mysig som alltid annars!! Han har dock en stor blåsa i handflatan och en liten blåsa på varje fingertopp så nu blir det bandage och salva ett tag framöver... Usch och fy så hemskt det var när han var otröstlig och skrek hysteriskt av smärta, önskade inget annat än att man kunde tagit smärtan från honom så han slapp den.. Nu sover han iaf gott och vi ska snart smyga upp och ta bort bandaget så det får luftas under natten.

Förutom den tråkiga händelsen idag så har helgen varit mysig som bara den och vi har hunnit med massor! Varit på mysig tjejmiddag,jobbat några timmar, grillat x 2, haft syster med kille på middag, inhandlat fina utemöbler, lekt och busat med finaste prinsen,umgåtts med mamma&pappa och planterat blommor!

Nu blir det glass och chokladsås här och snart Big Brother!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar