fredag 15 april 2011

Köpenhamn & operation

Helgen jag har väntat på sen jag fyllde år i februari är äntligen här och vi är nu på väg mot Malmö och Köpenhamn för en myshelg! Prinsen ska tillbringa helgen med bästa mormor, morfar, moster+sambo och kusinerna! Oj så kul han kommer ha och oj så gott vi kommer sova två hela nätter :-))
Idag blir det shopping och fika i solen i Malmö med faster och imorn blir det bron över till Köpenhamn för en natt på hotell och strosande på ströget!

Nästa vecka blir en höndelserik vecka för på torsdag blir äntligen prinsens gomoperation förhoppningsvis av. Dock kan det bli problem med infektionsrisken med såret i hans hand efter incidenten med strykjärnet förra helgen. Hoppas det hinner läka fint tills på torsdag så kirurgen ger ok:-) Det ser jättefint ut redan nu som tur är!
Känns jätteläskigt och nervöst med ännu en narkos för lilleman men det är bara att bita ihop för operationen måste ju göras..Litar helt och fullt på att läkarna gör sitt jobb och tar hand om vår lilla fina, fina prins på bästa sätt!!



- Posted from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar