tisdag 19 april 2011

Grillväder & påskpynt

Köpenhamn och Malmö var kanon! God mat, gott vin, bra shopping och fint hotell :-) Men efter två dagar ifrån prinsen så blev det raka vägen hem på söndagsmorgonen! Han hade haft det toppen såklart och inte varit ledsen nånting, bästa lilla killen är han!!

På torsdag är det äntligen dags för prinsens operation så imorn är det inskrivning på US. Fyra dagar efter operationen är det flytande mat som gäller och därefter pur'e i ca två veckor...Hur detta kommer att gå är mycket spännande då vår lilla kille helst av allt äter mest hela tiden :-) Ska bli underbart skönt när den här operationen är gjord och prinsen kan få slippa narkos och operation många år framöver!
Även om vi antagligen dessvärre kommer att tillbringa påskhelgen på US så måste vi ju ha lite fint påskpynt här hemma. Lite påskris med finfina färgglada,prickiga ägg från Affari och en fin, vit tupp från favoriten Bruka pryder nu vårt hem!!





Här hemma grillas det nu förfullt nästintill varje kväll! Hur gott är det inte liksom :-)) Solen ligger på perfekt på vår uteplats hela kvällarna och vi njuter varje kväll när solen försvinner ner över sjön!Alla barn leker och busar i området och Hugo älskar att knalla runt och upptäcka allt spännande som händer!! En sak som är säker är att detta är ett ställe vi kommer att stanna på lääänge för oj så vi trivs här!!

-Posted from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar