måndag 18 juni 2012

Gbg & Uppsala

Vilken helg vi hade i Göteborg! Mamma fyller 60år imorn men vi firade henne lite tidigare och det med en massa skaldjur, skumpa,shopping och mys! På lördagen blev det lunch på Heaven 23 där vi åt dom största och godaste räkmackorna ever och på kvällen var det middag på Svea Hof i form av skaldjursplatå! Jag menar är man på västkusten då måste det ju intagas skaldjur :-) Provade ostron för första gången men kan inte påstå att det var nån jätte hit... varken gott eller äckligt liksom..


Vi åt tills det sprutade skal ur öronen o det blev till och med krabbklor, räkor och ostron över som ingen orkade!!
En mycket lyckad lördag som sen följdes av en lika lyckad söndag med lite shopping från bland annat Zara, Bruka & Granit! Kan bara konstatera att Götet är en mycket trevlig stad som man borde åka oftare till :-)

Efter lite tvättning igår kväll och inpackning så är vi nu på Akademiska i Uppsala då lillprinsen skall operera sin läpp imorgon! Jag sover här på sjukhuset och S sover hemma hos sina föräldrar på Lidingö tillsammans med Hugo! Tråkigt som bara den att bara en förälder får sova kvar men men...
Efter inskrivningen idag så tog vi en tur på gatorna i Uppsala och med hem i en påse kom en efterlängtad padda, gissa om jag är en glad tjej!!


Lillprinsen är nu badad, rena kläder är på och han sover gott. Han har operationstid vid 10.00 imorn och hans sista mål mat ska intas kl 04.00...Då han ALLTID äter var tredje timma i vanliga fall så kommer morgondagen att bli mycket spännande... wish me luck!!
Nu ska jag bekanta mig med paddan och sen blir det kudden här i den enormt sköna sjukhussängen, not...


- Posted from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar