måndag 14 januari 2013

Våg & kläder


Nu när jag börjat träna och har äter duktigt och bra så måste man ju ha en våg som funkar för att se om det händer nåt! Den vi hade har tyvärr gått sönder. Den visar endast 50kg, trevligt kan man tycka men den visar liksom detsamma när Hugo ställer sig på vågen så en ny behövdes inhandlas pronto. Dagens happening blev därför en tur till Ikea med syster. Nya lampfötter och ljus stod också på listan så Ikea blev det självklara valet. Hoppas nu att denna våg är snäll och visar vad jag vill se!
Med hem kom även några tröjor och ett par fina army byxor till Hugo. Dom är tajta vid vristerna och har lite sött haremhäng! Fick godkänt direkt av honom som tur var!


Han är just nu inne i period där han är som besatt av att ha T-shirt på sig. Har han långärmat på sig så går han till garderoben och byter tröja själv och varje morgon så frågar han om han ska T-shirt eller lång ärm på sig :-) Älskar verkligen att handla barnkläder och att få sätta på killarna fina små outfits! Denna jacka från HM vore riktigt fin på Hugo. En mössa i "pippimönster" till det, ljusa slitna jeans, vita Converse och en snygg tröja i kanske blått och vitt så är han kittad och klar för våren!


Att killarna nu kan börja ha likadana kläder också är bara så sött! Finns ju inget sötare än när brorsor har liknande outfits fast i olika storlekar!

Nä hä nu ska jag läsa vidare i min Plaza interiör och drömma vidare i huvudet om vår köksrenovering som komma skall!

- Posted using BlogPress from my iPad

1 kommentar:

  1. Mitt hetaste tips; strunta i vågen och använd måttbandet istället. Spana in Mamma. Fitness Sweden på Facebook. Där får man mycket tips och inspiration kring mat och träning. Och så har ju Olga själv en kropp "to die for".
    Lycka till med träningen! Ska du med på Tjejmilen i september? //Marie

    SvaraRadera