söndag 16 maj 2010

Blandad kompott!

Idag har vi farit runt till diverse byggbutiker för inköp till minirenoveringen av badrummet, kommer bli så mycket fräschare!
Stefan har med andra ord hållt till mycket i badrummet, prinsen har hållt till på golvet och jag här framför dator surfandes efter diverse fina prylar till huset!
Nu blir det hemmagjord pizza, kom precis på att vi missat lunch idag. Kanske därför som magen kurrar lite extra..

Veckan som kommer är verkligen fullspäckad för oss. Imorn blir det frissan(välbehövligt) och kontroll av ventilationen i lght:en. På tisdag är det BVC träff, sedan fika på gamla kontoret med alla underbara kollegor som jag kommer sakna sååå mycket och på kvällen är det besök hos några vänner inplanerat!
Vi ska dessutom i veckan hinna med att träffa ett antal fler vänner samt förbereda oss inför lillkillens operation i helgen, hur man nu gör det...

På fredag ska vi skrivas in på sjukhuset i Uppsala och sen opereras han någon gång under helgen, kommer bli så bra när det är klart men är lite nojjig och orolig över att söva ner honom och för hur ont han kommer att ha efter operationen vår lilla prins :-(
Nu sover han så jag ska passa på och gå in och pussa på honom och viska i hans öra att operationen kommer gå finfint och att jag älskar honom mest av allt :-)

Innan sängen ikväll ska vi också hinna med att boka biljetter till Gotland för sommaren. Ska vara där i ca 3v, längtar som en tok, Gotland är heeeelt underbart på sommaren!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar