måndag 24 oktober 2011

Öronop avklarad!

Idag var det dags för prinsens tredje öronoperation... Detta då hans rör inte riktigt verkar trivas i hans öron utan gärna ramlar ur :-(
Dagens op utfördes på Vrinnevi i Norrköping och gick mer än smidigt! Riktigt professionella läkare och sköterskor som gjorde att allt gick galant! Att prinsen också är världens tåligaste och snällaste lilla kille gör nog iofs sitt också. Att vara 22mån och varit sövd 4 ggr gör nog att man blir en liten tuffing :-)
Vi satte på Emlaplåster hemma imorse och vid 07.30 var vi inbokade för op och fick träffa läkare,narkos och sköterskor. Vid 08.30 fick Hugo och jag gå in i opsalen och bästa narkosläkaren satte en nål i handen på första försöket så denna gång fick han sövas intravenöst istället för med mask och oj vilken skillnad! Han sa inte ett pip och på 10-15sek så sov han lugnt i mitt knä! 20min senare kom han till uppvaket och där sov han i ca 1tim och vaknade sen lika lugnt som han somnade!Han frågade efter sin bil och ville sitta i knät!Blev en glass och en risifrutti och sen blev vi utskriva :-) Nu har han ett nytt rör i höger öra och vi hoppas båda rören sitter läääänge nu! Så skönt att operationen är gjord och har gått bra för att söva sitt barn är aldrig roligt,en stor sten har lättat från bröstet! Blir en dag hemma i lugn och ro idag men imorn blir det dagis för lilleman igen och jobb för mig!








Bärgarn från Bilar filmerna är storfavoriten och prinsen äger numera två st,lycka är ju bara förnamnet :-)

-Posted from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar