onsdag 26 oktober 2011

Ultraljud!

Igår var det dags för oss att göra vårt UL på sjukhuset. Vi fick träffa en jätte trevlig läkare som gjorde ett riktigt grundligt UL på vårt lilla pyre! Allt såg jättebra ut och vad det gäller spalt så tyckte han att allt såg normalt ut men kunde inte till 100% säga att den lille inte har någon spalt pga av en liten skugga som han inte kunde förklara.. Detta kunde dock lika gärna vara handen som skuggade men vi fick iaf en ny tid så om ett par veckor ska vi på ännu ett UL och då hoppas han kunna se ännu bättre!
Vi frågade också om han kunde se nåt kön och det kunde han,men som dom alltid säger så kunde han ju inte garantera detta då den lille låg med benen lite i kors....
Det verkar iaf som att vi kommer att få köpa en helt ny bebisgarderob med mycket av sånt här sött :-)


Helt underbart med en liten flicka till familjen ju! Här ska göras tofsar och flätor och köpas klänningar och söta små kjolar i massor :-))

- Posted from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Gud Cicci, vad roligt med en liten tjej! Här hemma tror vi att det bor en kille till i min mage, men vi får se :-)

    Det finns en grymt duktig läkare vid namn Anders Sellbing här i Lkpg på Crocuskliniken som är en av Europas främsta vad gäller ultraljud. Vi var där med Douglas i v 27 och gjorde 3D-ultraljud. Det är inte bara hur häftigt som helst, han kan se ALLT verkligen, bland annat läppspalt. Och definitivt kön :-)

    Vi ska dit igen den här gången, vi är så nyfikna! Sen får man ju reda på om det skulle vara något med bebisen, även "skönhetsfel". Inte för att man kan göra något åt det förrän lillen är ute, men man kan ju förbereda sig mentalt och det tycker jag är guld värt.

    Lycka till med resten av graviditeten - kul att vi är så nära varandra i veckor!

    Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Åååååh jag dör! Vad underbart med en liten tjej!!! Var bokar man en sån ;) grattis grattis! ge storebror en kram från oss :) / tia

    SvaraRadera