fredag 30 december 2011

Pyssel med prinsen!

Idag var det jobb igen efter flera dagars ledighet. Alltid lika kul att komma tillbaka och träffa alla braiga kollegor! Då vi i veckan fick reda på att lilleman var den enda som skulle vara på dagis torsdag och fredag( jobbar inte människor???!!!) denna vecka så fick han hänga med "gammelfaster",mormor&morfar idag istället och igår blev det en extra ledig dag hemma för mig!
Igår plockade vi fram hans födelsedagspresent " play doughn" occh oj vad han gillade det, vi satt i säkert en timme och kavlade, rullade och tryckte ut figurer!





Ikväll har jag ätit alldeles för mycket lösgodis från bästa Karamello och mår nu som jag förtjänar, att nåt kan va så gott de första bitarna och sen så äckligt, konstigt.... :-(
Stefan målar just nu sista lagret med griffeltavelfärgen på väggen under trappen så imorn när lilleman vaknar så har han en griffeltavla i jättesize att måla på, blev hur fint som helst!!

Nyår imorn kommer att firas med fina vänner! Tio vuxna blir vi och fem barn i åldrarna 1v till drygt två år, fullfart är nog bara förnamnet på vårt nyårsfirande!!

-Posted from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar