onsdag 14 december 2011

Vab,vab,vab....

Prinsen hade igår varit feberfri sen förra veckan men sen innan läggdags igår kväll så kom febern krypandes igen..39grader och helt utslagen :-( Känns som jag vabbat mer än jag varit på jobbet den senaste tiden, men som tur är har jag världens bästa chef som är helt förstående!
Idag fick S ta förmiddagen hemma med prinsen då jag hade endel "brinnande" ärenden på jobbet att ta tag i..
Lilleman och S gjorde ett besök hos doktorn då denna feber inte verkar vilja ge sig utan försvinner några dagar för att sen alltid komma tillbaka..Tycker så otroligt synd om lilleman som aldrig får vara helt pigg och kry, dagis varannan dag typ och konstant snorig.. Men tyvärr är det visst så här det är att ha en tvååring,prinsen har enligt läkaren haft oturen att dra på sig förkylning efter förkylning så det är inget annat att göra än att vabba vidare och ta hand om vår lilla sjukling med massor mys och kärlek!!
Hoppas dock väldigt mycket på en vändning snart så prinsen kan få må helt bra och vara pigg och glad!!

Som tur var höll sig febern borta igår på lucia så finaste tomtedräkten åkte på utanpå overallen och 07.15 var det mysigt luciatåg på dagis!
En eld var tänd och det bjöds på pepparkakor och glögg!
Dom större barnen sjöng medans de mindre tittade storögt och undrade nog mest vad som stod på :-))
Prinsen satt snällt och fint på sin plats tillsammans med bästa kompisarna ända till sista sången då det inte gick längre utan han bestämt skulle komma till mig och S!


En lite skeptisk och mycket trött tomtenisse!

Imorn är det julfest med jobbet på schemat och ikväll är det fika med vännerna på stan inbokat,ska bli så mysigt att träffa alla tjejer ikväll!!

- Posted from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar