lördag 15 september 2012

Dags för dop!

Idag kl 11.00 var det dop för vår fina Oscar i nya fina kyrkan här i Ekängen! Prästen var superhärlig( han sjöng fel tre ggr på samma ställe i sången " Det gåtfulla folket" som vi valt och dom flesta av oss fick en ofrivillig skrattattack :-)! Oscar skötte sig exemplarisk, bet lite i klänningen, skrattade och var bara söt! Efter kyrkan blev det bubbel, god smörgåstårta och bakelse hemma hos oss! Oscar fick massa fina paket och vi hade det bara så mysigt!
I ett av paketen var denna fina brandbil :-) Vi måste nog dock gömma undan den nåt halvår annars är nog risken stor att Hugo kommer köra den bucklig och repig tills dess att det är dags för O att sparka sig runt på den :-)


Han fick även en söt låååång kanin från Maileg, ljusstake från Georg Jensen, Alfons box, fondinsättning och bästa Olle gav ett fint bidrag till Operation Smile som ligger oss varmt om våra hjärtan!!

Småkillarna somnade gott vid sju och nu är det ett glas rött och soffan som gäller för mig medans S och hans bror jammar loss i med sina gitarrer! Tror även att det intas endel whisky....


- Posted from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar