torsdag 27 september 2012

Pannkakor & Lexington

Idag fick jag och killarna lämna huset på eftermiddagen då en mattläggare var här och limmade vår nålfilt i trappen för fjärde!!!!! gången då den envisas med att släppa... Då kontaktlimmet luktar fruktansvärt starkt så hängde vi i stan hos mamma och pappa i några timmar!
När vi sen fick återvända hemåt igen så blev det pannkaksmiddag med jordgubbssylt & grädde! Hugo såg mer än nöjd ut när han upptäckte vad det blev till middag då det är en av hans absoluta favoriträtter!


Nu sover båda killarna sen en halvtimme tillbaka och Stefan är på jobb så nu blir det soffan och en kopp te för min del framför Kockarnas kamp och Hela Sverige bakar!!

I helgen blir det en tur till storstan och Lidingö för besök hos Stefans föräldrar och fina vänner! Lördagen startar jag i Stockholm med ett besök på Lexingtons utförsäljning!! En vän hade fått inbjudan men kunde dessvärre inte gå och var då så snäll så hon postade den till mig, jättetack Jenny!! Hoppas på lite fina fynd! Kuddfodral i denim vore fantastiskt och fina kökshanddukar kan man ju ha många av :-))

- Posted from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar