onsdag 19 september 2012

Min onsdag!

Idag startade jag och Oscar dagen med att äta frukost på Espresso House med syster och lilla Ebba! Kidsen sov och vi kunde smaska scones och latte i lugn och ro :-) Älskar att ta bussen in till stan på morgonen när Hugo är lämnad på dagis och lyxa med god latte på mysigt fik till frukost!
När Oscar och Ebba sen vaknat och latten var uppdrucken så blev det en tur på stan. I favoritbutiken Esq blev det lite fin shopping i form av servetter och skålar från Day Home, ett gott doftljus och urfina "ljusmanschetter" i zink!


Nätt och fin "manschett" som ju dessutom skyddar min fina Adman ljusstake från stearindropp, hur bra!?
Blev även två presenter till två små söta som fyllt år!
Sen blev det bussen hem och upphämtning av Hugo på dagis!
Ikväll sen har vi haft besök av Trygg Hansa här hemma och tecknat försäkringar för glatta livet! Trevlig kille som till och med hämtade papper och torkade Oscar om munnen medans vi fyllde i diverse blanketter :-))

Imorn är det frukostdate i Tallboda hos Palm med vännerna och på eftermiddagen hemmamys med mina killar!!

By the way så har Oscar fullkomligt exploderat med det motoriska, krypet är inte långt borta, han ålar sig förfullt och sätter sig själv upp från liggandes! Dock har han ju inte riktigt balansen än så det blir en del vurpor :-( Duktig som få är han iallafall och totalt orädd!








- Posted from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar