söndag 28 oktober 2012

Biopremiär & Ikea

Idag var det äntligen dags för Hugos biopremiär! Han har pratat om det hela veckan så idag var lyckan total. Så mysigt att göra något tillsammans med bara Hugo. Bion var en riktig hit, han satt helt stilla hela Alfons filmen och åt även en hel del popcorn och godis, men är det bio så är det! När filmen var slut sa han att han tyckte att bio var jätteroligt och jag tror även att han tyckte det var rätt mysigt att få ha mamma och pappa helt för sig själv några timmar! Lillebror fick hänga hos mormor och morfar så länge och det gick kanon, Oscar är en lätt liten kille som finner sig i det mesta och är glad hos vem han än är!
Efter upphämtning av lillebror blev det en sväng till Blomstertorget för inhandling av ljung och annat fint till utekrukan och sen en snabbis in på Ikea för påfyllning av ljusförrådet! Såg också denna fina nyheten på Ikea som gärna får flytta in i mitt kök!


Då Oscar inte riktigt var med på att vi ställde om klockan inatt så tyckte han det var helt ok att gå upp 04.25 imorse ny tid!!!!! Därav är jag rätt trött nu så det blir sängen för min del. S han är och tvättar bilen.....

- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar