tisdag 23 oktober 2012

Vilken helg & vinterskor!

Nu är det redan tisdag men herregud vilken underbart mysigt och skön helg vi hade i Tylösand! Vi började lördagen med en tur på stan i Halmstad, vilken mysig stad! Blev lite småshopping och då mest till killarna som vanligt. Flera mysiga inredningsbutiker och klädaffärer stötte vi på så dit måste det bli ett återbesök!
Vid tre checkade vi in på Gessles Hotel och intog genast spaavdelningen. Vi bubblade, simmade och knallade runt i nån specialpool med växlande varmt och iskallt vatten som verkligen satte igång blodcirkulationen,men mest badande blev det i en utomhuspool som bara var så skön!! Kallt i luften,varmt i vattenet och med utsikt över sanddynor och havet så var det en oslagbar kombination!
På kvällen blev det god och bra bubbelprovning och trerätters och sist men inte minst ett par öl i Leif's Lounge!
Efter en hel natts sömn ( vilket inte var igår...) så blev det god frukostbuffe, promenad längs stranden, ännu mera bad och sen sist men inte minst en underbar ansiktsbehandling! En riktig toppenhelg som jag gärna gör om snart igen för åh så skönt det är med spa!!
På vägen hem svängde vi förbi Gekås i Ullared. Vi gick runt på under två timmar och det vi kom ut med var endast leksaker och knäckformar! Gekås är inget ställe jag jublar över men då julen närmar sig och även Hugos födelsedag ( julafton!!!!) så vet man ju liksom att ett visst antal presenter och julklappar skall inhandlas den närmsta tiden och deras leksaksavdelning är faktiskt riktigt bra. Alla kända märken finns där så nu är förrådet fyllt med diverse Cars prylar,Brio leksaker,Lego bilar,traktorer, bilar,spel,filmer och böcker.Skönt som bara den!


Idag tog vi en tur på stan efter att S slutat jobbet och målet var butiken Uteliv för inhandling av vinterskor till Hugo. Vi var helt inställda på den fina klassikern från Sorel men när den väl satt på Hugos fot så ångrade vi oss snabbt. Han gick som med slalomkängor, stora och klumpiga och han hatade dom....Istället plockade dom fram ett par svarta finfina Treksta Nestfit med Goretex som bara var så bra, både fina och riktigt smidiga på foten! Sorel skorna ville han inte ens gå i och dessa sprang han runt i utan problem, skillnaden mellan dom och Sorel var enorm! Uteliv kan varmt rekommenderas då alla som jobbar där är riktigt trevliga och servicen är super! Nu är snön mer än välkommen för nu är Hugos vintergarderob komplett!


Imorn är det frukostdate i Malmslätt hos fina Frida med mina andra fina mammalediga vänner! Älskar att vi alla är lediga samtidigt med våra små knoddar!
Nu lite gott kaffe, mörk choklad och de galna Hollywoodfruarna!!
- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar