torsdag 27 september 2012

Gungstol mini!

Denna fina nyhet från Åhléns är ju bara helt underbar! En sån måste nog få flytta in i Oscars rum tror jag bestämt!! Finns även i fint grönt och rött men feg som jag är så blir det nog en vit :-)


- Posted from my iPhone

Pannkakor & Lexington

Idag fick jag och killarna lämna huset på eftermiddagen då en mattläggare var här och limmade vår nålfilt i trappen för fjärde!!!!! gången då den envisas med att släppa... Då kontaktlimmet luktar fruktansvärt starkt så hängde vi i stan hos mamma och pappa i några timmar!
När vi sen fick återvända hemåt igen så blev det pannkaksmiddag med jordgubbssylt & grädde! Hugo såg mer än nöjd ut när han upptäckte vad det blev till middag då det är en av hans absoluta favoriträtter!


Nu sover båda killarna sen en halvtimme tillbaka och Stefan är på jobb så nu blir det soffan och en kopp te för min del framför Kockarnas kamp och Hela Sverige bakar!!

I helgen blir det en tur till storstan och Lidingö för besök hos Stefans föräldrar och fina vänner! Lördagen startar jag i Stockholm med ett besök på Lexingtons utförsäljning!! En vän hade fått inbjudan men kunde dessvärre inte gå och var då så snäll så hon postade den till mig, jättetack Jenny!! Hoppas på lite fina fynd! Kuddfodral i denim vore fantastiskt och fina kökshanddukar kan man ju ha många av :-))

- Posted from my iPhone

måndag 24 september 2012

Bra start på veckan!

S jobbade sent idag så jag och killarna fick hänga några extra timmar bara vi! Ibland räknar man minuterna tills han är hemma och ibland bara springer tiden iväg och grabbarna är världens snällaste! Idag var en sån bra dag när dom bara varit glada och snälla hela dagen :-) Det är så kul nu när Oscar sitter och tar sig fram själv på golvet för han är så nöjd hela tiden numera! Veckorna innan han lärde sig sitta så var det mest gnäll och inget var roligt men nu är det ändrade miner! Dessutom har han börjat sträcka sig efter en när han vill komma upp, så sött!!


Idag medans jag bytte lakan i alla sängar så passade Oscar på att utforska brorsans rum, mycket spännande :-)





Hugo han lekte länge med sin stora elefant idag, hittade honom i sängen läsandes en saga för honom och sen blev det pusskalas :-)
Bra dag med mina fina killar helt enkelt!!

Imorn startar jag och Oscar dagen med frukost i stan med vänner och bebisar :-)

- Posted from my iPhone

fredag 21 september 2012

Kulan!

Nu när hösten är här och man har börjat tända ljus både högt och lågt så vill man ju gärna uppdatera sig och inhandla några nya fina ljusstakar och är det nåt man kan ha hur mycket som helst av och flytta runt hemma så är det ju just ljusstakar! Vill ha några klassiker som håller lääääänge och som jag inte tröttnar på!
Dessa fina "kulan" från Svenskt Tenn står just nu högst upp på min önskelista! Ge mig!!!


- Posted from my iPhone

Fredag it is!!

Fredag idag vilket betyder att Hugo är hemma från dagis, mysigt som bara den! Oscar har tid på BVC idag vid lunch så då blir det bussen in till stan och Hugo är mer än nöjd! Att åka buss kan ju vara det roligaste som finns :-)
Igår fick killarna hänga med bästa mormor och morfar en stund på kvällen så S och jag fick en timme på Ikea för att spåna på vår nya tvbänk som skall byggas!
Jag fullkomligt hatar tv bänkar, kan vara det fulaste som finns men tyvärr nåt som man måste ha... Därför ska vi nu bygga själva av köksstommar och jag tror det kommer bli hur bra som helst! Bara lite småfix som måste lösas på nåt smart sätt!!
Svårt att komma ut från Ikea tomhänt så denna "ikeaklassiker" fick följa med hem och även en enkel vas i glas!


Ikväll hoppas jag på sushi eller hemmagjord pizza med S "special-superstarka-vitlök-sambal-topping" och så lite rödvin till det :-)

Nu ska här letas biljetter till min och vännernas shoppingdag i Stockholm om några veckor, längtar!
- Posted from my iPhone

onsdag 19 september 2012

Min onsdag!

Idag startade jag och Oscar dagen med att äta frukost på Espresso House med syster och lilla Ebba! Kidsen sov och vi kunde smaska scones och latte i lugn och ro :-) Älskar att ta bussen in till stan på morgonen när Hugo är lämnad på dagis och lyxa med god latte på mysigt fik till frukost!
När Oscar och Ebba sen vaknat och latten var uppdrucken så blev det en tur på stan. I favoritbutiken Esq blev det lite fin shopping i form av servetter och skålar från Day Home, ett gott doftljus och urfina "ljusmanschetter" i zink!


Nätt och fin "manschett" som ju dessutom skyddar min fina Adman ljusstake från stearindropp, hur bra!?
Blev även två presenter till två små söta som fyllt år!
Sen blev det bussen hem och upphämtning av Hugo på dagis!
Ikväll sen har vi haft besök av Trygg Hansa här hemma och tecknat försäkringar för glatta livet! Trevlig kille som till och med hämtade papper och torkade Oscar om munnen medans vi fyllde i diverse blanketter :-))

Imorn är det frukostdate i Tallboda hos Palm med vännerna och på eftermiddagen hemmamys med mina killar!!

By the way så har Oscar fullkomligt exploderat med det motoriska, krypet är inte långt borta, han ålar sig förfullt och sätter sig själv upp från liggandes! Dock har han ju inte riktigt balansen än så det blir en del vurpor :-( Duktig som få är han iallafall och totalt orädd!








- Posted from my iPhone

lördag 15 september 2012

Dags för dop!

Idag kl 11.00 var det dop för vår fina Oscar i nya fina kyrkan här i Ekängen! Prästen var superhärlig( han sjöng fel tre ggr på samma ställe i sången " Det gåtfulla folket" som vi valt och dom flesta av oss fick en ofrivillig skrattattack :-)! Oscar skötte sig exemplarisk, bet lite i klänningen, skrattade och var bara söt! Efter kyrkan blev det bubbel, god smörgåstårta och bakelse hemma hos oss! Oscar fick massa fina paket och vi hade det bara så mysigt!
I ett av paketen var denna fina brandbil :-) Vi måste nog dock gömma undan den nåt halvår annars är nog risken stor att Hugo kommer köra den bucklig och repig tills dess att det är dags för O att sparka sig runt på den :-)


Han fick även en söt låååång kanin från Maileg, ljusstake från Georg Jensen, Alfons box, fondinsättning och bästa Olle gav ett fint bidrag till Operation Smile som ligger oss varmt om våra hjärtan!!

Småkillarna somnade gott vid sju och nu är det ett glas rött och soffan som gäller för mig medans S och hans bror jammar loss i med sina gitarrer! Tror även att det intas endel whisky....


- Posted from my iPhone

onsdag 12 september 2012

Vinterkläder, check!

Finally är vinterkläder inhandlat till Hugo! Efter lite velande om vad det skulle bli i år så blev det till slut ett tvådelat sett i svart från bästa Polarn o Pyret. Jackan sitter som en smäck och har diverse små smarta lösningar och är dessutom riktigt fin! Jackan och byxan kan till och med knäppas ihop så inte en endaste liten snöflinga kan leta sig in :-) Tror han skulle kunna klara av en månad i Alaska med detta sett och inte frysa det minsta så nu hoppas vi på en kall vinter med massor snö!! Det är trots allt han som kommer ligga mest i snödrivorna i vår familj i år så då är det väl inte mer än rätt att han har dom bästa vinterkläderna!


Efter en tur på stan idag så blev det också ett par vintervantar och en polohalsduk i svart från Polarn så nu är han kittad för vintern! Bara ett par Sorel till fötterna som fattas också sen är snön välkommen!!

Måste bara komma på vad lilleplutt ska ha för vinterutstyrsel också...overall eller jacka, hmmm....??

- Posted from my iPhone

måndag 10 september 2012

Förkylt...

Oscar är förkyld och snorar och hostar som bara den så denna natt har inte varit optimal... Men nu är Hugo lämnad på dagis och jag och O slappar på soffan och vilar ikapp lite från natten!
Hugo har tid hos bästa öronläkaren Anna-Britta idag ( bokar man av tiden tar det evigheter tills man får en ny...) så vid två blir det bussen till stan med en nerbäddad O i vagnen, tippar på att han sover sig igenom hela trippen till stan och lite frisk luft gör honom nog bara gott!!


- Posted from my iPhone

söndag 9 september 2012

Höstgarderob!!

Dessa fina hoppas jag får ta plats i min höstgarderob! Jeans och tröjor från Maison Scotch, tröja från Hunky Dory, linne från Rosemunde och boots från Primeboots, allt lika fint!























Skulle även gärna vilja ha ett armband från Bohemian Society, en väst från Moncler eller Boomerang en stickad klänning från Odd, ja listan kan göras lång!!
En dag här framför, inget datum spikat ännu, så ska jag och några vänner ta en heldag i storstan avsedd endast till höstklädesshopping och då hoppas jag få med mig några av dessa finingar hem, längtar :-))

- Posted from my iPhone

Dålig uppdatering...

Usch och fy så dålig jag är på att uppdatera denna blogg numera... Instagram är ju så mycket smidigare och går så mycket snabbare ! Men nu är det skärpning :-)

Hemma hos oss är det just nu förkylningsstuga... Stefan, Hugo och Oscar är snoriga och inatt började O kraxa och hosta som bara den och det pep om honom när han andades så det blev ett besök på jourmottagningen här på morgonen. Nu är han en flaska hostmedicin rikare så nu hoppas vi det blir bättre! Själv känner jag mig än så länge helt ok så vi får hoppas jag klarar mig !!

Helgen har varit lugn och skön med goda middagar och massa fix hemma! Badrummet på övervåningen har fått sig en minirenovering och Ikea har fått sig ett besök för inhandling av bland annat en fin sänglampa till Hugos rum! Har letat sänglampa till honom i evighet, då jag absolut inte vill ha nån "barnlampa" så har det vart svårt att hitta nån fin! Men så dök den upp på en instagram bild och var bara så fin och passar perfekt i hans rum!


Nu ska vi hämta upp Hugo som fick hänga med mormor medans vi var hos läkarn och sen blir det familjemys resten av dagen!!
- Posted from my iPhone