måndag 6 augusti 2012

Hemma igen!!

Igår var våra två veckor på Gotland slut och det blev båten hem till fastlandet igen! Vi har haft det helt underbart med sol och bad varje dag och däremellan lite turer runt ön till mysiga platser! Inte ett par långbyxor har använts av någon i familjen och knappt nån långärmad tröja heller, helt underbart! En hel del fint fick följa med hem från ön denna sommar och däribland denna urfina Tove Adman ljusstake i betong!


Hade planer på ett till fint fårskinn från Graute Gård så småkillarna kan ha ett var men det blev aldrig nåt besök på gården dessvärre... Men nästa år är vi garanterat tillbaka på öjn så vi tar det då :-)

Nu är några maskiner tvätt körda, paket som låg och väntade på posten med fint innehåll är uthämtade, blommor vattnade,alla fönsterbrädor dammade och det mesta är uppackat! Det finns nog inget ordspråk som stämmer in så bra som " borta bra men hemma bäst " för oj så skönt det är att vara hemma i sitt egna!!
Ute ösregnar det nu så här ska det tändas ljus och mysas i soffan med familjen!! När barnen sen sover blir det en date med paddan för inspirationssurfning av nytt och fint till hemmet!! Nu när hösten är på väg in så är det ju så mycket man vill fixa och dona med här hemma! Kuddar och plädar och lyktor och ja gud vet allt :-))

- Posted from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar