måndag 26 november 2012

String & julklappstips!

Måndag igen och en hel vecka att göra nåt kul av! Helgen har varit kanon utan massa måsten! Det blev lördagslunch på Mc Donalds till Hugos stora glädje,fika hos mor och far med syster och familj, ute lek med Hugo och hans dagis kompis, promenad i Eklandskapen med familjen och här hemma blev det montering av vår nya fina Stringhylla.
Blev riktigt bra och nu ska bara tv bänken och tv:n upp med men först ska visst lite hål i väggen göras så alla fula sladdar kan döljas, sånt gillas!


Hugo har inte haft blöja på en vecka nu och endast en olycka har inträffat då han inte riktigt hann ända fram till toaletten. Inte heller nån blöja på nätterna utan ofta klarar han hela natten annars vaknar han och vill gå på toa. Kan väl säga att vi är minst sagt imponerade och stolta över vår duktiga kille!!

Nu ska det skrivas önskelistor åt killarna då det har efterfrågats av familjen. Med Hugo är det inga problem för han är rätt säker på vad han vill ha av tomten och vi får höra det många ggr om dagen...En vit Lamborghini en orange Lamborghini en BMW racerbil en Mack lastbil och en stor Blixten är det han önskar sig! Stora Blixten står och väntar i förrådet men det blir nog att ge sig ut på en Lamborghini jakt känns det som!
Svårare är det med Oscar...Men här några saker som gärna får flytta in i hans rum!


Ett djurhuvud i form av en söt åsna!


En slackajack monkey!


Lego förvaringsbox!


Fin robot i plåt från Mokkasin!
Ja listan kan göras lång på fina saker....

- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar