tisdag 4 januari 2011

Sovrutiner & fotovägg

Igår kväll ville inte prinsen sova alls.. han skrek och skrek helt hysteriskt :-( Vi körde fem minuters metoden men det funkade inte alls utan han bara grät och grät..
Till slut fick S gå och lägga sig tillsammans ned honom i vår säng och han blev då helt lugnt och tyst. Först tittade han på mig med sina blöta ögon och sa mamma helt perfekt sen vända han sig mot S och sa pappa, för första gången :-) Blev så stolt och glad jag till och med fällde en tår! Sen somnade han gott och sov utan att vakna på hela natten! Tror han är inne i nån sorts separationsfas, han är otroligt kramig och mysig och vill mest bli buren och sitta i knät så mycket det bara går!! Han får mer än gärna vara kramig på dagarna men det vore så skönt om han sov bättre, både för hans skull och för vår!
Världens sötaste och mysigaste är han iaf vår stora, lilla Hugo!




För två veckor sen beställde jag hem en finfin stor fjärilstavla från Hagedornhagen och fint porslin från Tine K,vill att det ska komma nuu!Känns som det inte borde ta såå lång tid! Nu är bara frågan vart den fina tavlan skall sitta?!
Mycket man vill fixa och dona med nu här hemma när julen åker ut!
Januaris projekt är att göra en foto vägg i trappan upp till övervåningen! Svarta ramar i olika storlekar ska inhandlas och fina kort ska väljas ut och framkallas, kommer bli så fint!

Imorn kommer syster och systerdöttrarna ut och hälsar på mig och prinsen och S har kort dag på banken, mysigt som bara den!

- Posted from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar