lördag 18 september 2010

Fika på stan och fix hemma!

Idag gav prinsen oss sovmorgon!Eller nja nästan iaf,S var uppe vid sex och gav han gröt men efter det somnade han om direkt och sov till nio,we like!Oftast brukar han hålla i gång några timmar efter gröten men inte idag minsann.Han måste känt på sig att det var lördag och att mamma&pappa ville ha lite sovmorgon! Efter en lugn förmiddag hemma blev det lunch&fika i stan med Josse,Ludde och Christian. Kommer sakna den lilla fina familjen så mycket när dom snart flyttar neråt i landet :-( Som tur är är det inte sååå långt så vi kommer nog hänga massor ändå hoppas jag!
Prinsen fick en ny fin tröja från Nova Star idag,mitt absolut favorit märke för prinsen just nu!







På eftermiddagen blev det en tur till det stora blå&gula varuhuset för lite inhandling av bla nya påslakan och spärrar till kökslådorna då prinsen precis har lärt sig att öppna dem! Efter det har det plockats upp kartonger, flyttats ut stuff i förådet och klippts gräs här i Ekängen.

Snart blir det god middag här som S står i köket och fixar till just nu och sen blir det Morden i Midsomer eller Dansfeber,svårt att bestämma mig.Gissar på att det blir Dansfeber då jag tror att det är idag som Katrin och Mogi är med ,det måste ju bara ses!!

Posted from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar