torsdag 30 september 2010

Heldag i höstsolen!

Idag kom Anna,Josse och Helen till Ekängen och hälsade på mig och Hugo. Först blev det en promenad för att spana på alla fina hus,ojojoj vad folk bygger stort! Efter promenaden belönades vi med Rabarberpaj och kaffe. Då vi inte hunnit köpa några utemöbler så tog vi faktiskt ut stolar och bord från köket och njöt i solen. Emil gick på upptäcksfärd själv till lekparken utanför tomten medans Hugo mest käkade mossa,stenar och löv!!
Man kan verkligen se i ögonen på prinsen hur mycket han gillar att vara ut och upptäcka allt spännande!!







Nu är S hemma och står redan vid spisen.Ikväll blir det torsk med pepparot,smaskens!

Imorn blir det en sväng till stan för inhandling av vinterskor till prinsen och sen en helkväll med fredagsmys!!


- Posted from my iPhone

onsdag 29 september 2010

Krattning avklarad!





Imponerad av mig själv faktiskt men nu är framsidan krattad och sopad så fin! Passade även på att klippa lite grenar på en buske som alltid är i vägen och sopa gruset :-)
Prinsen satt snällt på gräset i sin polarn mundering och tittade förvånat på mig! Tror han fick i sig ett eller annat grässtrå också :-)

- Posted from my iPhone

Promenad i solen!

Prinsen och jag har precis tagit en långpromenad i höst solen,hur skönt som helst!
Nu sover han gått i vagnen utanför fönstret och jag dricker kaffe och bläddrar i HM katalogen!
Såg när jag var ute att det börjar bli väldigt mycket eklöv på tomten nu så det blir nog att ta fram krattan snart! Eller så får S gör det :-)

Invigde mina nya fina boots på promenaden,hur sköna som helst!



Prinsen mössa som jag beställde hem från Geggamoja hade dumpit ner i brevlådan idag med, tror den blir kanon!

Ikväll är det tjejkväll i Tallboda hos Anna på schemat och det ser ut som alla kan komma,mysigt! Var så länge sen vi sågs allihop nu och då två av mina vänner,Strand och Frida nyss har varit i London så blir det nog en hel del svallrandes och skrattandes ikväll!!
Prinsen får vara hemma med sin pappa och mysa ikväll så får jag dessutom lite egen tid!!

- Posted from my iPhone

tisdag 28 september 2010

Kvällsläsning!





Kvällen är räddad! Både nya Mama & Elle Interiör kom med hem från stan idag!
Det blev också en latte och bebisprat med Josse och Ludde,lite shopping till prinsen och ett par nya boots till mig!

Efter en runda på Maxi så är kylen nu också full med god mat. Älskar när man precis har handlat och man kan välja och vraka i kylen bland allt mumsigt :-)

Nu blir det tidningar,tända ljus och kaffe för min del och Idol för mannens del,han är helt fast!

- Posted from my iPhone

måndag 27 september 2010

The big,big lovely Apple!

Öppna förskolan i Tallboda är verkligen en hit anser prinsen.Han kryper runt och slickar, biter och äter på allt han ser och kommer över, inget ställe för bakterienördar alltså!
Efter öf blev det en eftermiddag med mer lek och fika hos Anna & Emil,alltid lika trevligt!

Ikväll är S på hockey och roar sig så jag och prinsen fick finbesök av mamma,syster och kusinerna! Prinsen visade upp sig från sin bästa sida och charmade mamma och syster för fullt under fikat.Nya ljud från honom hela tiden nu och han ser helt underbar ut med alla härliga ansiktsutryck,ikväll jobbade han hårt med blicken :-)

Nu blir det "egen tid" framför tv:n för min del! Fruarna i New York måste vara det bästa som gjorts på länge, I Just Love them!! Längtar så tills det blir en weekend till The Big Apple för mig och mannen. Kan hända vi pyser i väg i vår,hoppas!! Vill så gärna visa NY för honom och allt underbart den staden har att erbjuda! Där saknar man absolut ingenting,pulsen är enorm och shoppingen ska vi inte ens prata om :-)

- Posted from my iPhone

Wigwam dags!

Idag blir det en dag i Tallboda med tjejerna. Först en sväng till öppna förskolan med våra småttingar och sen fika och lek hemma hos fina Anna!
Älskar verkligen att jag och mina vänner har fått våra småttingar så nära och bra. Dom och vi kommer att kunna ha sååå mycket kul tillsammans!

Idag blir det invigning av min nya fina Wigwam dress från Odd Molly och fram åker nog stövlarna också för här är riktigt trist höstväder idag..





- Posted from my iPhone

söndag 26 september 2010

Kiwi favoriter!





Dom absolut finaste ljuslyktorna tycker jag är Iittalas kiwi i klart glas. Har många av dem och gillar dom massor!

Vi fick fin present av mor & far när dom kom hem idag. Grytlappen med favorit elefanterna på från Svenskt Tenn, dom vet vad vi tycker om dom!
Prinsen fick också paket.I hans låg det en fin skjorta från Zara :-)

Nu blir det ett avsnitt Morden i Midsomer här för vår del,en kopp te och mörk choklad, mysigt!

- Posted from my iPhone

Lugn söndag hemma!

Inatt vaknade prinsen vid halv ett och var inte alls sugen på att sova vidare men efter lite vaggning av S så fick han ge med sig och vi vann!!
Efter det sov han hur bra som helst,blev välling vid sex och sen sov han vidare till åtta,det får man vara nöjd med som småbarns mamma :-)

Idag har vi en lugn fixar dag här hemma,skönt. S målar och jag ska baka lite nu tänkte jag med prinsen som åskådare!
Han älskar att sitta med vid diskbänken i sin vita Brio stol och titta när man lagar mat,diskar eller nåt annat kul :-)

- Posted from my iPhone

lördag 25 september 2010

Mateus & Stelton

Idag har S och jag skickat min mamma & pappa på en weekend till Göteborg som tack för att vi fick bo hos dom några månader i somras medans vi väntade på vårt hus!!Hoppas dom får två mysiga dagar där nere!

Förmiddagen har vi ägnat åt diverse små ärenden. Köpt svart färg till målning av ett bord,handlat mat,lämnat nyckel hos syster och varit på lampjakt!
Blev ingen lampa tyvärr då vi inte kunde bestämma oss men däremot kom vi hem med en fin Stelton termos i svart :-)
Igår på stan blev det också en helt lovely musselskål från Mateus i finaste,höstiga lila färgen !




Nu blir det kaffe här och en bit god mörk choklad från favorit märket Valrhona!

- Posted from my iPhone

fredag 24 september 2010

Skaldjur och bowling!





Blev en spontan skaldjursmiddag hos syster ikväll med krabba,räkor,vitt vin och ost! Hela familjen är här,mysigt!
Nu sover prinsen gott på kusinens täcke och för oss lite äldre är det dags för Wii Bowling!

- Posted from my iPhone

Söt kille iklädd Gangstar!





Nu blir det bussen för mig och prinsen in till stan för lite härlig fredags shopping och fika!


- Posted from my iPhone

Godmorgon underbara Fredag!!

Börjar dagen med gott kaffe och juice! Sen blir det städning så det är rent och fint här hemma i helgen!!





- Posted from my iPhone

torsdag 23 september 2010

Kvällsuppdatering!

Idag har vi haft en heldag i Ekängen jag och prinsen.Vi har promenerat i solen,myst,fikat,badat och lilleman har premiär åkt rutschkanan i lekparken.Jag tror han tyckte det var kul men han var nog lite i chocktillstånd tror jag.Han log stort mot mig samtidigt som han såg totalt livrädd ut!

När S kom hem blev det en tur till posten för att hämta min fina Odd Molly klänning som jag klickat hem på nätet. Den var precis lika fin på som jag hade hoppats, lovely !
Ikväll har jag beställt en fin trasmatta till hallen på övervåningen som nu är färdigmålad. Blev en svart och vit mönstrad,otippat eller hur!!

Imorn blir det träff med bästa tjejerna och finaste ungarna i stan igen och på kvällen blir det fredagsmys med rödvin och god mat! Ser ut som det kommer bli en bra dag i mina ögon :-)

Men nu är det dags för sängen här,godnatt!




- Posted from my iPhone


Vill ha, vill ha, vill ha !


Det svåra är ju bara, skall man ha en vit eller en svart...







Ny bok till fina prinsen!

Köpte en ny bok till prinsen igår så nu blir det läsning i soffan och traggling med alla svåra ord man ska lära sig!








- Posted from my iPhone

onsdag 22 september 2010

Geggamoja & Gangstar!

Igår hade vi en supermysig mamma,barn eftermiddag här hos oss. Anna, Emil, Josse, Ludde, Helen och Elsa var här allihopa. Vi åt kakor, drack kaffe, bytte blöjor, gav mellanmål, dammsög smulor, sitttränade med de minsta och skvallrade! En perfekt eftermiddag med andra ord :-)
Anna hade också med sig prinsens fina Gangstar kläder som jag beställde på klädpartyt, hur fina som helst, skall invigas pronto!

Nu har både jag och lilleman ätit lunch. Han serverades idag slottsgryta med potatis och jag fick kassler och kokt blomkål, vi blev båda mycket nöjda och mätta!! Nu ska vi klä på oss för att ta bussen in till stan och dricka kaffe med Josse& Ludde och kanske att Anna & Emil skulle dyka upp med, trevligt!
Jag borde gå till banken och ordna mig ett nytt leg då mitt går ut på måndag... Eller kanske man skulle ta att ta det där körkortet snart istället !

Klickade hem en fin,fin mössa till prinsen förut från Geggamoja. Köpte ju en Gangstar för inte så länge sen men tyvärr är jag inte helt nöjd med passformen så jag hoppas denna är bättre!

Ikväll kommer morfar och hjälper S att måla och mormor ska nog mest mysa med prinsen kan jag tänka mig. Jag skulle vilja ha tag i Kina svart färg idag och börja måla om ett bord ikväll, får se vad som hinns med under dagen!!

Hej så länge!


Dags för morgonkaffe i min fina,fina Mon Amie mugg!




- Posted from my iPhone

tisdag 21 september 2010

Lekdate hos oss idag!





Idag väntar vi finbesök jag och prinsen av alla tjejerna med barn så Kitchen Aiden går varm för här ska det bakas! Blir kladdkakemuffins i fina prickiga formar!

Inatt har Hugo sovit som en riktig prins.Första gången han pep till var vid 05 imorse,för honom är det väldigt bra:-) Känner mig faktiskt riktigt utvilad idag,skönt!

Nu ska jag och Hugo städa och baka vidare här!


- Posted from my iPhone

måndag 20 september 2010

Lugn dag hemma!

Idag har prinsen och jag en riktig slappardag här hemma. Vi myser,leker,pussas,rullar boll och tvättar lite! Nu har han precis somnat för en eftermiddags nap så jag ska passa på att surfa runt lite efter fina lampor tänkte jag. Tine K och Day Homeär ju storfavoriterna men ska se om jag kan hitta några andra fina också från andra märken!

När S blir utsläppt från banken blir det en tur till Babyproffsen för inhandling av åkpåse till prinsen.Kan inte bestämma mig för om jag ska ha en helt svart från Mountain Buggy, den som "hör till " vagnen eller en blanksvart från Brio... Båda är jättefina,måste prova vilken som passar bäst helt enkelt!!
Hoppas på en tur till Plantagen med för lite blomstershopping till alla tomma fönster här hemma!

Ikväll sen blir det fix och don i vår "walk in closet" för min del. Kartonger ska packas upp och det måste organiseras där inne!
För S del så fortsätter nog målningen av trappen och hallen på nedervåningen!


- Posted from my iPhone

söndag 19 september 2010

En vilding på insidan och en på utsidan!




- Posted from my iPhone

Underbara söndag!

Nu är det snart dags för frukost här,ägg & bacon står på menyn!
Efter frukost ska vi in till stan och hämta upp systers fralla Doris som ska hänga med oss till imorn! Sen blir det ihopskruvning av ny byrå till sovrummet och ännu mer uppackning av kartonger av mig medans S ska måla hallen på övervåningen!

Röstningen klarade vi av igår och självklart blev det blått!

Idag ska min nya,fina Odd Molly kofta invigas,bara älskar den! I bakgrunden på bilden skymtas även mitt nya kuddfodral med elefantfavoriterna från Svenskt Tenn!





-Posted from my iPhone

lördag 18 september 2010

Han kan va världens sötaste :-)








-Posted from my iPhone

Fika på stan och fix hemma!

Idag gav prinsen oss sovmorgon!Eller nja nästan iaf,S var uppe vid sex och gav han gröt men efter det somnade han om direkt och sov till nio,we like!Oftast brukar han hålla i gång några timmar efter gröten men inte idag minsann.Han måste känt på sig att det var lördag och att mamma&pappa ville ha lite sovmorgon! Efter en lugn förmiddag hemma blev det lunch&fika i stan med Josse,Ludde och Christian. Kommer sakna den lilla fina familjen så mycket när dom snart flyttar neråt i landet :-( Som tur är är det inte sååå långt så vi kommer nog hänga massor ändå hoppas jag!
Prinsen fick en ny fin tröja från Nova Star idag,mitt absolut favorit märke för prinsen just nu!







På eftermiddagen blev det en tur till det stora blå&gula varuhuset för lite inhandling av bla nya påslakan och spärrar till kökslådorna då prinsen precis har lärt sig att öppna dem! Efter det har det plockats upp kartonger, flyttats ut stuff i förådet och klippts gräs här i Ekängen.

Snart blir det god middag här som S står i köket och fixar till just nu och sen blir det Morden i Midsomer eller Dansfeber,svårt att bestämma mig.Gissar på att det blir Dansfeber då jag tror att det är idag som Katrin och Mogi är med ,det måste ju bara ses!!

Posted from my iPhone

fredag 17 september 2010

Kantareller,rödvin & Odd Molly!

Idag har prinsen och jag hängt med fina Frida. Blev fika på Gyllen och fin shopping i form av en helt lovely kofta från Odd Molly. Bild kommer imorn :-) Hittade även en fin klänning från Odd men tyvärr hade affären inte min storlek så den klickade jag hem på nätet ikväll istället. Läääängtar tills den landar hos mig! Höstgarderoben börjar fyllas på med andra ord:-)

Ikväll lagade S fläskfile med kantareller och till det blev det en flaska Amarone och tända ljus! Otroligt gott och mysigt. Nu blir det Idol,kaffe,mer rödvin och bläddring i nya nr av Lantliv.Det här kallar jag en bra fredag!




- Posted from my iPhone

torsdag 16 september 2010

Bästa dagen på veckan närmar sig!

Det blev en heldag i Västerlösa idag för mig och prinsen. Helen bjöd på god soppa och en helt underbar äppelpaj, gott gott! Vi pratade barn och inredning i många timmar innan vi vände in till stan igen. Upptäckte när jag kom hem att vi inte hade någon fruktpuré till prinsens gröt ikväll, panik!! Världens bästa mamma och pappa fick rycka ut! Med sig hade dom också syster,Nora, Klara och Doris så på några minuter blev det fullt hus här på Ekängsvägen och prinsen blev mer än överlycklig över att kusinerna dök upp innan det var dags för sängen! Efter lite lek och lite kaffe åkte dom tillbaka till stan och jag bäddade ner lillen! Nu sover han gott och S har kommit hem efter en heldag i Storstan så nu stänger jag av datorn och ägnar mig åt honom istället!!

Imorn har prinsen och jag date med bästa Frida inplanerat och sen blir det fredagsmys med god mat och rödvin med S, jag har sagt det förut men jag säger det igen, jag älskar fredagar!!

Lekdate och obefintliga höstkläder!

Lillprinsen har tyvärr varit lite snuvig den senaste tiden så både måndag och tisadg så höll vi oss inne. Men igår fick vi nog så då blev det bussen intill stan för en fika med Josse och Ludde och lite shopping. Blev ett par tuffa, grå mjukisar från Nova Star som jag tror prinsen kommer bo i den närmaste tiden!


Efter daten med Josse så blev det ett besök hos mormor med mamma. Hon blir alltid lika glad när man kommer hem till henne, måste verkligen bli bättre på att hälsa på henne!

Idag har jag gått igenom min garderob och konstaterat att den är TOM. Inga höstplagg alls att prata om. Förra hösten/vintern var jag ju gravid så då var det endast mammakläder som gällde. Har surfat runt på nätet nu och hittat massor fint. Klänningar, cardigans och blusar från Odd Molly & HM bland annat. Måste även hitta en fin vinterjacka och några fina vardagsstövlar utan klack. Hur ska detta gå ihop med mammapengen kan man ju undra.... :-)

Idag är det lunch och lekdate i Västerlösa hemma hos Helen och Elsa. Snälla Josse hämtar upp mig och prinsen vid elva så nu blev det helt plötsligt lite stressigt ser jag..
S är i Stockholm på jobbmöte idag så ikväll får vi hänga jag ch Hugo själva. Kan tänka mig att det blir lite lek med favorit traktorn, grötätning,klättring mot absolut allt man kan resa sig mot och massa mys så klart!

Dags att sätta fart innan prinsen vaknar och Josse ringer på dörren!

måndag 13 september 2010

Blombud på en måndag!!





Min älskling överraskade mig precis med ett blombud hem till dörren!En helt lovely bukett med rosa rosor,han är bara för bra för att vara sann min S!
Han är den bästa och finaste kille man kan få och dessutom en helt underbar pappa till prinsen,älskar honom mest av allt!


- Posted from my iPhone

fredag 10 september 2010

Trevlig kväll i Ekängen med vin och stockholmare!




- Posted from my iPhone

Vårt sovrum!





En liten inblick i vårt fina,nästan färdiga sovrum. Ovanför sängen och på väggarna ska det upp fina bilder på prinsen, S ska snickra till en fin sänggavel och sängkappan ska på sen så är det nog färdigt. För stunden iaf :-)
Kuddarna på sängen bara älskar jag,kommer från Day Home alla tre och fler vill jag ha!!


- Posted from my iPhone

torsdag 9 september 2010

Kvällsläsning,lovely!




- Posted from my iPhone

Shopping av kläder och mat!

Dagen har varit såå bra!Klädpartyt var kanon med massor fina kläder och gott fika. För prinsens del blev det en fin grå mössa,en vit farfarströja och en cool grå hoodie med Gangstar på ryggen i svarta paljetter! Kommer prinsen bli tuff eller tuff :-)

Vi blev kvar hos Anna och Emil hela eftermiddagen tillsammans med Josse och Helen så prinsen hann till och med ta en nap i Emils säng! När S slutade jobbet blev vi upphämtade för en tur till Maxi då vi får finbesök av S vänner från Stockholm imorn så kylen behövdes fyllas på.Vi har nu ätit god middag,druckit th'e och lagt prinsen så nu ska det byggas lite Ikea möbler innan det blir sängen!!

Imorn har vi date på stan med prinsens och mina ständiga vapendragare!!


- Posted from my iPhone

Gangstar party!

Nu är det dags för lunch här hemma på Ekängsvägen efter att prinsen tagit en förmiddags nap på TRE timmar :-)
För mig blir det lax och för lillemannen blir det lasagne, en av hans favoriter! han är verkligen så duktig på att äta mat nu, det enda som han inte riktigt gillar är burkarna med fisk men alla andra går bra.En stor favorit är ju gröten också, den slukar han alltid fortare än fort!
När lunchen är uppäten kommer snälla Josse och hämtar upp oss så är det dags för klädparty med Gangstar kläder hos Anna & Emil, här ska det shoppas!!

Igår kväll fick prinsen först gröt och sen välling innan sängen och oj vad mycket bättre han sov, provar nog det ikväll igen , kanske är det bara så att han är en hungrig liten man vår Hugo!




tisdag 7 september 2010

Jeansshopping och Bröllop

Idag hade vi en lugn och skön förmiddag jag och prinsen, jag plockade upp kartonger och han gick lös med traktorfavoriten. Vid två kom Josse, Ludde, Helen och Elsa och hälsade på, mycket, mycket uppskattat! Blev kaffe, saft och köpekladdkaka till tjejerna, usch och fy för mig, ska bli ändring så fort vi får vårt nya kök, jag lovar !!!
S har vart på jobbmöte hela kvällen så jag fick egen tid framför tv:n när prinsen somnat. Hoppas verkligen han sover bra inatt, tyvärr är han inne i en VÄLDIGT dålig sovperiod. Sover helst inte alls utan vaknar mer eller mindre nästan varje timme, hoppas detta vänder och går över snart...
Hjälpte visst inte att han fick eget rum :-(...

Idag beställde jag också hem ett par helcoola jeans till prinsen från Kidelin.se. Ett par Nova Star Harem, oj så fin han kommer bli!Blev så inspererad av en tuff liten tjej med sånna på öppna förskolan igår! Fina och bekväma, kan det bli bättre!


Och på torsdag är det klädparty hos Palm med märket Gangstar som också har massor fint till dom små så det kan nog hända att prinsen får nåt fint därifrån att ha till dom nya jeansen!

I helgen ska vi ner till mysiga Skåne för att gå på bröllop, ska bli så kul. Måste bara hitta smycken och lämna in skorna för uppiffning hos skomakarn ! Prinsen ska vara hemma hos mormor, morfar,moster och kusinerna. Känner ingen som helst oro utan vet att det kommer gå hur bra som helst. Hoppas bara att mormor får sova nån timme på natten...
Att S och jag ska få en natt själva på hotell känns ungefär hur lyxigt som helst, att få sova ut och äta en god och lång hotellfrukost, längta är bara förnamnet! På vägen hem från Skåneland så ska vi också stanna till i Malmö för en fika hos bästa, bästa faster som vi inte träffat på länge!

Nu blir det sängen för min del och jag hoppas på några timmars sömn iaf!

måndag 6 september 2010

Premiär på öppna förskolan!

Idag kom min vän Josefine som förövrigt är världens snällaste och hämtade mig vid 11 för då var det dags för premiär besök på öppna förskolan av oss! I Tallboda mötte vi upp Anna och söta Emil och sen hade vi en heldag på öppna förskolan!Vi åt lunch,hade sångstund och killarna lekt förfullt och var inte alls intresserade av oss mammor :-) Efter öppna blev det en mysig eftermiddag hos anna&emil med kaffe,prat och lek!
Gillar sååå mycket att många av mina fina vänner här hemma är mammalediga samtidigt,vi har verkligen prickat in barnen riktigt bra!!
Nu väntar vi bara in dom sista tjejerna med :-)

Ikväll har mamma&pappa varit här och fikat och myst med Hugo.Pappa hjälpte mig också att sätta ihop prinsen fina säng så inatt inviger han sitt alldeles egna rum!

Imorn ska jag hänga med samma tjejer igen,kan inte annat än att bli bra!

S har lagt sig för natten då han inte kände sig riktigt bra tyvärr,hoppas verkligen han mår bättre imorgon. För mig blir det Danska Hollywood fruar och se om dom kan mäta sig med vår Maria,tror tyvärr det kommer bli väldigt svårt för dem!!


- Posted from my iPhone

lördag 4 september 2010

Febrig prins..





Både igår kväll och idag så har vår fina lilla kille haft högfeber.Han har runt 39 grader mest hela tiden och är varm som en kamin,usch och fy...Som tur är så gör Alvedonen att han får vara pigg och glad nån timme iaf medans febern går ner. På bilden har han fastnat framför Barnkanalen på tv, mycket spännande :-)Det gör ont i hela kroppen när ens lilla prins inte mår bra,han är ju så liten och hjälplös och kan ju inte berätta var han har ont.. Jag hoppas att det vänder fortare än kvickt så vi får tillbaka vår glada lilla kille!
Nu får han välling av sin pappa och en Alvedon så jag hoppas han ska få sova gott några timmar nu.

För mig och S blir det thai mat och sen mys framför Dansfeber och nån bra film förhoppningsvis!

- Posted from my iPhone

Lördagsfrukost på Ekängsvägen :-)




- Posted from my iPhone

fredag 3 september 2010

Fredag på Ekängsvägen!





Tilläggas ska att i glasen serveras ett gott Amarone, har bara inte hittat vinglasen i alla kartonger ! Nu väntar vi på laxen som står i ugnen och efter maten blir det film här hos oss!

- Posted from my iPhone

torsdag 2 september 2010

En dag på stan!

Idag tog prinsen och jag det lugnt på förmiddagen.Vi lekte med nya favorit traktorn,åt majskrokar,vilade och pussades och busade massor!!Vid tolv premiär åkte vi buss in till stan för att träffa syster och Nora&Klara. Jag kittade upp nya vagnen med en shopping krok för alla påsar man samlar på sig under en dag på stan :-) och nya fina blommor! Klara var superduktig och drog ut en tand utan ett pip och medans hon gjorde det så agerade jag,prinsen och Nora matbud åt S som satt lite tajt till på jobbet!
Efter promenaden på stan så blev det ett snabbt stopp hos syster och när S sen slutade jobbet blev det en tur till Onoff för att titta ut en ny tv.Ingen tv följde dock med hem men däremot en fin grön korg från Rice som ska agera förvaring i prinsens rum. Längtar tills det är färdig målat så jag kan piffa och prinsen kan flytta in!
Ikväll har jag suttit framför tv:n med en kopp the och bara kopplat av men nu är det dags för sängen i vårt nya fina sovrum!

Imorn är det fredag,underbart!Det firar vi med en lekdate i Tallboda med alla fina tjejer och tillhörande småbarn :-)


- Posted from my iPhone

Mot stan för en dag med syster och kusinerna!




- Posted from my iPhone

onsdag 1 september 2010