lördag 11 februari 2012

Fika på stan & räkning!

Lördag innebär ju mysig fika på stan för vår familj och så även idag såklart! Prinsen mormor, moster och till och med gammelmormor gjorde oss sällskap idag så lilleman var mer än nöjd! Efter fikat blev det lite inhandling av prylar till lillpyret i magen i form av täcke, kudde och lakan till vagnen samt fina rutiga lakan i vitt och ljusrosa till spjälsängen!

Hemma från stan så tog jag en nap på soffan ( ryggen värker och är trött idag..), lilleman kollade lite film och S roade sig i köket med att baka bröd och lusläsa kokböcker som vanligt!!Prinsen körde idag jeans och randig skjorta med collagetröja över,finfint! Gillar dagar då det inte är dagis så man får sätta på honom nåt roligare än mjukisar :-)





Största här hemma nu är att lilleman börjat räkna! Igår kom vi på honom när han räknade sina små riskakor som han hittat i skåpet, 1-4 funkar oftast men ibland slängs dom om hej vilt :-)
Nu blir det tvättning av alla nya lakan som är inhandlade till lilltjejen och ikväll sen blir det Melodiefestivalen såklart och lördagsgodis för min del!

- Posted from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar