fredag 17 februari 2012

Pyjamas problem...

Fredag igen och S är iväg och handlar god mat :-) Lilleman och jag sitter just nu i soffan och tittar på Pomos Piano, han fredagsmyser i badrock då han precis har tagit en dusch så han är ren och fräsch till helgen :-)
Vi har ett litet problem med lilleman på nätterna, han lirkar mer eller mindre varje natt ut lilla snoppen utanför blöjan så i princip varje natt måste det bytas lakan och pyjamas... ganska tröttsamt..Men igår kom jag på lösningen, en helkroppspyjamas med dragkedja så han inte kommer åt att lirka ut den! Så idag blev det en tur till P.O.P för inhandling sv ny pyjamas så nu hoppas vi att detta löser vårt problem och att detta även är en fas som väldigt snart är över....Ska bli spännande hur han reagerar när han inte kommer åt den inatt...Utvärdering kommer :-)

Imorn är det dags för mig att besöka frisören, helt underbart! Blondare och kortare ska det bli!! När jag sen är klar där så ska lilleman och jag på äventyr, vi ska ta tåget till landet och hänga med mormor&morfar, mysigt! Tror nog att Hugo kommer vara ganska nöjd med att få åka tåg :-)

Nu är ljusen tända och fredagstulpanerna står på bordet, denna vecka fina lila, så nu tar vi helg och myser med familjen!


- Posted from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att du skriver om pyamas problemen, vi har liknande här! Helkropps med dragkedjan har funkat bra, men värre är det på dagen då han sliter v sig blöjan! Dags att sluta kanske...

    SvaraRadera
  2. Jasså då är vi inte ensamma om det här problemet iaf :-)
    Hoppas nya pyjamasen även funkar på Hugo! Vi har börjat potträna lite här hemma då han nästintill vägrar blöja oxå...Men oftast hamnar kisset på alla andra ställen än just i pottan...
    Hoppas allt är bra med dig Jenny och din lilla familj!!

    SvaraRadera