onsdag 28 mars 2012

Första veckan!

Dagarna går i ett här hemma nu och inatt blir lillebror redan en vecka! Han äter och sover mest och är världens snällaste lilla kille men det är liksom mer som ska hinnas med på en dag nuförtiden och dagarna går väldigt snabbt :-)
I förrgår var det återbesök för lillebror som gick galant, han är en stark rackare var läkarens utlåtande! Även Hugo hade läkarbesök hos örondoktorn då han tappat ett av sina rör. Visade sig att även det andra låg löst i örat så nu blir det ny operation med insättning av nya rör! Man kan väl säga att vi är specialister på allt vad som har med läkare och barnoperationer att göra vid det här laget!! På kvällen sen fick vi besök av prinsarnas kusiner,syster och Jonte som kom med blommor och tittade på nytillskottet! By the way, vi måste bestämma oss för ett namn!!!
Igår fick Hugo gå till dagis igen och leka av sig, tror han saknat polarna där en hel del då han sprang rakt in
och började leka på studs!
Jag och S tog med oss lillebror på stan för uppvisning på banken och byte av alla flickkläder jag lyckats handla på mig dom senaste nio månaderna :-)
På polarn blev det nytt i form av de klassiska ränderna i blått och vitt såklart!

Nu är vi påväg mot US för hörseltest samt besök hos käkkirurgen då lillebror ska få en liten krok till näsan! Precis som storebror hade så detta är rutin för oss :-))


I eftermiddag sen blir det finbesök av alla tjejer :-)

- Posted from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar