söndag 11 mars 2012

Sol, mage & rosa skor!

Idag har vi haft en underbar söndag med sol och värme hela dagen! Tog det riktigt lugnt på förmiddagen med god frukost, S och lilleman badade medans jag vilade lite och sen blev det på med kläderna och ut i solen! S klippte päronträd och sågade ner en död syren, prinsen åkte rutschkana och lekte med alla bilar och traktorer och jag rensade mossa mellan plattorna och tömde krukorna så nya fina blommor kan få flytta in! Sen blev det lunch inne och på eftermiddagen var lilleman och S ute och röjde runt igen medans jag intog soffan!
Lugn och skön söndag med andra ord och nu hoppas jag verkligen att solen och värmen stannar hos oss!!

På begäran av min vän så kommer här en magbild så här 4dagar innan BF!! Nu hoppas jag inte att den ska växa så mycket mer :-)


Längtar tills man kan röra sig obehindrat igen och kan ta på sig skorna utan skohorn och slippa allt stånkande och stönande...

Nu till nåt helt annat!! Har haft ett par knallrosa ballerina i ett par år som jag verkligen älskat och slitit på men när sommaren var slut förra året så fick dom åka i sopporna då dom gjort sitt tyvärr... Efter lite surfande så har jag nu hittat ett par ersättare :-) Dessa är sååå fina och måste ju bara få flytta in hos mig till sommaren!!


Nu blir det Big Brother för mig och S och till det hallonglass!!

- Posted from my iPhone

1 kommentar:

  1. Vilken fin mage! Den ser inte alls så farligt stor ut , liten och nätt! Men man känner sig oftast som störst i världen sådär innan det är dags... Supersöta

    SvaraRadera