fredag 23 mars 2012

Hemma!

Hemma från BB och lillebror har fått på sig rätt färger! Detta efter att ha börjat sitt liv första dygnet i mestadels ljusrosa outfits!!


Hugo undrar nog mycket vem denna lilla varelse är och vad han gör här hemma hos oss! Han kallar honom "Junie" då det är en av mina bästa vänners dotter och hon är nog den minsta bebis han kan relatera till!
Hugo har hjälpt till att smörja lillebror med olja då han är torr som få och han är superförsiktig med lillebror, än så länge iaf! Så fort han piper så säger han "bebis ledsen" och så tittar han efter honom, sött som bara den!

Just nu åkte S och Hugo iväg för lite matinhandling och framför allt inköp av babysemp då vi missat det helt, oooups! Eftersom spalten gör att han inte kan amma så blir det flaska från start precis som med Hugo! Piller är dock tagna denna gång så här kommer det inte bli någon pumpning heller utan vi väljer att ge ersättning från start och istället ha mer tid över till våra små killar!
Nu ska jag passa på att dra ett varv med min bästa vän dammsugaren medans lillebror sussar i vagnen en stund till!


Brorsans heldräkt från P.O.P är bara lite luftig i storleken :-)
- Posted from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Men åh Cissi, han är verkligen urgullig! Visst är han väl väldigt lik Hugo när han föddes? Jag brukar vara usel på att se sånt men jag tycker det ser ut som
    En mini -Hugo :)
    Njuuuuuut i bebisbubblan nu!
    Kram Tia

    SvaraRadera
  2. Hej vännen! Det stämmer, han är som en liten kopia av Hugo :-) Till och med läppen ser exakt likadan ut som Hugos gjorde, ganska otroligt hur det kan bli så??

    Hoppas allt är bra med söt-Nisse oxå !
    Kramkram!

    SvaraRadera