tisdag 17 januari 2012

Pärlhyacinterna är här!

Idag när jag gick hem från jobbet så hade blomaffären på vägen fått hem finfina våriga pärlhyacinter så två stycken fick självklart följa med hem! En hamnade på köksbordet då tulpanerna som stod där innan hängde runt vasen idag när jag kom hem :-(


Den andra fick ta plats på byrån i hallen i den svarta Sturehof krukan! Just nu ser dom inte så mycket ut för världen men oj så fina dom är när dom små blå/lila blommorna tittar fram!

Just nu äter lilleman kvällsgröt och dricker mjölk som prompt skulle drickas ur flaskan han annars bara har på dagis :-) Ojojoj vad bestämd han börjar bli denna lille man, inte helt lätt att alltid förstå vad han menar och önskar men oftast så kan han faktiskt förklara vad som önskas och inte önskas!


Var runt i lite affärer idag på lunchen och oj så mycket fint det finns nu till våren! När denna lilla prinsessa är ute i världen här hos oss så blir det diet ggr 100 och träning för hela slanten för att sen kunna handla finfina kläder!! Ojojoj så smal och snygg jag kommer bli till sommaren :-))

- Posted from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar