onsdag 30 juni 2010

Bra dag!

Idag blir det en bra dag! Prinsen somnade igår redan vid 18.30 och vaknade först kl 5.30 imorse, helt underbart. Nu har han sovit länge några nätter i rad så jag hoppas detta börjar bli en vana för honom! När han sover så här länge så vaknar han och är bara sååå glad, håller igång ca 2,5tim för att sen somna igen så nu sussar han gott i sängen tillsammans med sin älskade elefant snuttis :-)
Han har blivit så duktig nu, står på alla fyra och gungar fram och tillbaka så snart kommer nog det första krypsteget. Sitta själv däremot är väldigt svårt, men övning ger färdighet och som vi tränar så är det nog inte långt borta det heller :-)

Senare idag blir det fika med bästa Frida på stan och jag hoppas att även Anna&Emil kommer in och gör oss sällskap! Sen i kväll bär det av till mjölby för grillning med alla tjejer och deras killar, ska bli så mysigt! Lovade Frida att köpa med lite rose så detta skall inhandlas på stan!

Som sagt dagen ser ut att bli kanon. Nu ska jag in i duschen och sen blir det jordgubbar med mjölk till frukost, me like!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar