torsdag 24 juni 2010

Idag blir huset vårt!

Oj vad varmt&soligt det var igår, helt underbart! Började dagen med att sola på mor&fars balkong mednas prinsen lekte inne på filten i lägenheten, helt perfekt!
Sedan blev det picknicklunch i trädgårdsföreningen med Josse&Ludvig, riktigt mysigt! Efter det tog vi en liten shopping tur på HM :-)
När mannen slutade jobbet så åkte vi föratt titta på tapeter till huset. Hittade en jättefin till prinsens rum med båtar och fiskar på och vi bestämde oss för en riktig färgklick till sovrummet från Pip studios tapeter tror jag de hette. Eftersom nästintill allt i vårt hem är vitt så vore det kul med nåt riktigt färgstarkt i sovrummet, kommer bli så fint!
Igår var jag med lillen på hans 6månaders kontroll och allt var helt perfekt med vår lille prins. Han är så fin och duktig, stark som en oxe är han jisses vad han gillar mat!Att man kan älska nån så mycket och mer och mer blir det bara för var dag som går!!
Vi provade igår kväll med att ge honom välling innan sängen för första gången. Eftersom han sovit ganska dåligt sista tiden så trodde de på BVC att han kanske skulle sova bättre på välling. Om han gjorde, han sov från 21.00 till 05.00 :-) Hoppas inte det var en tillfällighet bara utan att det kommer funka framöver också!!

Nu sover prinsen igen och jag sitter på balkongen och solar, jisses vad solen tar fort nu men det är jag bara glad för! I eftermiddag skriver vi äntligen på för huset, känns helt underbart! Sen är det inflytt 13 aug direkt efter det att vi kommer hem från Gotland, alldeles perfekt!
Efter kontraktskrivningen så bär det av mot landet för att fira midsommar, ska bli så skönt att komma ut dit, speciellt nu när väder gudarna verkar vara med oss!!

Glad midsommar alla mina fina vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar